Universitatea Mihail Kogalniceanu - Facultatea de Drept

Educatie Universitati

Adresa

Balusescu, Tatarasi, Iasi

Contact

  • Websitehttp://www.umk.ro/
  • Telefon fix0232475165
  • Telefon fix0232475165

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Facultatea de Drept a Universitatii “M. Kogalniceanu” creata in 1990 a devenit un reper in invatamantul universitar iesean si national „construindu-si” identitatea si renumele prin munca si daruire.

Facultatea noastra urmareste sa educe studentii in spiritul aprecierii marilor realizari ale umanitatii si sa creeze un sens al solidaritatii umane care sa fie pus, in viitor, in serviciul Justitiei.

Facultatea pregateste specialisti in domeniul juridic. Absolventii pot ocupa diferite posturi: judecatori, procurori, auxiliari in magistratura (asistenti judiciari, exectori judecatoresri, conducatori ai serviciilor de Carte funciara, grefieri, secretari la instantele judecatoresti sau la parchetele de pe langa acestea), avocati sau secretari in societati civile de avocatura sau in cabinete individuale, notari publici sau secretari ai acestora, consilieri juridici la societati comerciale, regii autonome, companii nationale sau internationale, functionari in administratia publica locala sau centrala, manageri sau consilieri ai propriilor firme, experti pe langa institutii guveramentale sau non-guvernamentale, lucratori in politie sau servicii secrete, cercetatori stiintifici, cadre didactice universitare.

Distribuie