Universitatea Tehnica Gheorghe Asachi - Facultatea de Constructii si Instalatii

Educatie Universitati

Adresa

Bulevardul Dimitrie Mangeron, Tudor Vladimirescu, Iasi

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Facultatea pregăteşte ingineri specialişti calificaţi pentru a presta activităţi tehnice de concepţie si execuţie în domeniul construcţiilor.
     Misiunea Facultăţii este de a realiza performant funcţia didactică şi de cercetare ştiinţifică în domeniul ingineresc, atât în context naţional cât şi internaţional, contribuind astfel la dezvoltarea intelectuală, profesională şi socială a individului şi la progresul societăţii româneşti. Plecând de la această misiune, devine evident că întreaga activitate este orientată spre performanţă pentru a creşte competitivitatea instituţiei atât la nivel naţional, cât şi pe plan internaţional.
     În acest context, Facultatea de Construcţii şi Instalaţii asigură o ofertă educaţională flexibilă în domeniile Inginerie Civilă şi Ingineria Instalaţiilor, capabilă să susţină, şi cadrul de calitate, în ceea ce priveşte cercetarea, în mediul local şi regional, şi integrarea internaţională, în concordanţă cu noile cerinţele pieţei muncii din societatea bazată pe cunoaştere şi tehnologii informatice.

Distribuie