Adresa

Venus, Venus

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Una dintre principalele statiunii balneoclimaterice ale litoralului, Venus intra in administratia orasului Mangalia si are o functionalitate stricta pe timpul verii. Alaturi de celelalte statiuni invecinate de acelasi tip, este una dintre locatiile preferate de familii si de turistii adulti, porniti in cautarea unei oaze de relaxare, de liniste, departe de cotidianul urban agitat.

O vacanta la mare cu familia isi gaseste pefect locul in aceasta statiune, unde armonia naturii se impleteste cu serviciile de buna calitate pentru a crea un mediu propice de relaxare si distractie la orice varsta. Posibilitatile de agreement si de tratamente naturale pe baza de namaol sunt cele care vin in completarea pachetelor turistice disponibile.

 

Locuri de vizitat in statiunea Venus: Cetatea Callatis, Cetatea Histria, Cetatea Tomis, Delfinariul din Constanta, Muzeul de Arta, Farul Genovez, Muzeul Marinei Romane, sporturi nautice.

Cai de acces spre statiunea Venus: rutier: pe E 87, la 41 km sud de Constanta si 5 km nord de Mangalia; feroviar: statia CFR Mangalia pe linia Bucuresti – Constanta – Mangalia; aerian: aeroportul „Mihail Kogalniceanu” din Constanta, apoi curse auto pana in statiune.

Plaja din statiunea Venus: larga, cu nisip fin si intrare lina in mare.

Distribuie