Adresa

Vitan-Barzesti, Vitan, 4, Bucuresti

Program

  • L - D10:00 - 22:00

Contact

  • Telefon mobil0740084277
  • Telefon mobil0744526138
  • Email[email protected]
  • Websitehttp://www.vetpedia.ro

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Experienta ne-a invatat ca vizita la medicul veterinar nu este pe cat de accesibila ar trebui. Motivele sunt diverse si nu de putine ori tin de lipsa timpului si de greutatea cu care se poate gasi un cabinet potrivit din punct de vedere al serviciilor si accesibilitatii. Aceasta realitate sta la baza Vetpedia si din aceste motive speram sa imbunatatim calitatea serviciilor veterinare atat de necesare.

Vetpedia este un serviciu de ambulanta veterinara, hrana si accesorii, pregatit pentru orice fel de urgenta la orice ora din zi sau din noapte.

Insa serviciile pe care le oferim nu se rezuma doar la urgente; consultatiile periodice sunt o necesitate si nu trebuiesc neglijate, de aceea puteti programa astfel de vizite prin telefon sau e-mail in functie de propriile dumneavoastra criterii.

Toaletarea este un adevarat inconvenient pentru ca prietenul dumneavoastra necuvantator dezvolta probleme comportamentale atunci cand e vorba de astfel de evenimente. Puteti scapa de intamplarile neprevazute programand o astfel de sedinta la domiciliu.

Nu de putine ori se intampla ca prietenul dumneavoastra, indiferent de rasa, sa dezvolte probleme comportamentale. Atunci cand lucrurile scapa de sub control puteti apela cu incredere echipa Vetpedia pentru consiliere si sfaturi absolut gratuit.


Distribuie