Adresa

Calea Victoriei, Centrul Vechi, 1, Bucuresti

Program

  • L - D12:00 - 00:00

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Rezervare online

Descriere loc

Victoriei 18 sau locul unde puteti gasi high street food din intreaga lume. "Street food" pentru ca ne place sa luam lumea si strazile ei la picior si venim mereu cu dor de cate ceva bun de prin fiecare colt umblat; "high" pentru ca suntem gurmanzi si ne place sa ne rasfatam gustul asa cum stim mai bine.

Asa ca la noi poti sa gusti de la mancarea picanta de pe strazile din Mumbai pana la cea dulce-acrisoara din Phuket, de la burgerul tipic new yorkez pana la micii romanesti care se topesc in gura.

Am reinventat hotdog-ul gourmet, pe care l-am innobilat cu ingrediente rezervate de obicei pentru farfuriile cu staif. Acum poti sa uiti tot ce stii despre hotdog. Carnatii nostri contin peste 90% carne de curcan si nu au membrana, iar painea este artizanala, framantata special pentru noi in fiecare dimineata. Iar sosurile exotice si ingredientele decandente ca trufe, caviar, brie sau dulceata de ceapa o sa te faca sa te lingi pe degete. Ceea ce e ok, pentru ca la noi totul e permis.

Le-am adus pe toate in centrul Bucurestiului, intr-un spatiu-concept decorat de Mihai Popescu de la Twin Studio. 

Asa ca ne-am gandit ca e o idee buna sa le incercati si voi. Sau poate clientii vostri, sau impreuna. Aromele si gusturile speciale fac sigur si conferintele sau workshopu-urile "sa alunece" mai bine,la care putem face meniuri personalizate in functie de dorinta clientului.

Distribuie