Adresa

Domneasca, Centru, Galati

Program

  • L - D10:00 - 21:00

Contact

  • Telefon fix0236415153
  • Telefon fix0236322418
  • Websitehttp://www.winmarkt.ro/centre-comerciale/galati/winmarkt-modern-grand-center-galati/

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Prin unirea celor doua corpuri, la nivelul fiecarui etaj, s-a obtinut un centru comercial de mari dimensiuni in interiorul caruia s-a implementat un mix de clienti diversificat cu scopul de a aduce in acelasi loc produse care sa satisfaca un numar cat mai mare de cumparatori.

Modern Grand Center este situat in centrul municipiului Galati, pe strada Domneasca, artera principala a urbei, cea mai lunga strada cu tei din Europa. Accesul se poate face atat cu autoturismul (complexul comercial este flancat de 2 parcari), cat si cu mijloacele de transport in comun (autobuze, microbuze).

Este situat la 6 minute de gara, 2 minute de Primarie si 2 minute de Hotel Galati, intr-o zona dedicata comertului si afacerilor, in care se gasesc Centrul de afaceri "Dunarea", sediile a 8 banci precum si Universitatea Dunarea de Jos.

Subsol: electronice si electrocasnice;
Parter: cadouri, bijuterii, gablontzuri, cosmetice, farmacie, florarie, schimb valutar, telefonie mobila si IT, ceasuri, ziare, reviste, carti, muzica;
Etajul 1: articole pentru barbati;
Etajul 2: articole pentru femei;
Etajul 3: articole sport si pentru copii, imbracaminte pentru tineret si copii, incaltaminte;
Etajul 4: este destinat spatiilor pentru distractii si petrecerea timpului liber. Aici se afla si locul de joaca pentru copii, Gameland si Café Cinema.

Distribuie