Academia de Studii Economice din Bucuresti - Rectorat

Educatie Universitati

Adresa

Piata Romana, Piata Romana, 1, Bucuresti

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Academia de Studii Economice din Bucuresti, considerata a fi reprezentantul de vârf al învatamântului economic superior din România, cu absolventi care ne fac cinste, acasa sau oriunde pe glob, se afla, la aproape un secol de la înfiintarea sa, in plina ofensiva de restructurare a activitatii, al carei scop îl constituie armonizarea si compatibilizarea maxima a ofertei noastre educationale, implicit a diplomelor acordate absolventilor, cu cele ale colegilor nostri din lume.

Avem în prezent 47093 de studenţi, din care 35173 sunt la licenţă, 7792 la programele masterale, 2235 la doctorat, 1893 la şcoli academice şi la cursuri postuniversitare şi 2042 de cadre didactice şi personal tehnico-administrativ. Oferta noastră educaţională este aproape de beneficiarii săi prin intermediul celor opt centre teritoriale plasate în diverse zone din ţară şi cooperăm cu peste 60 de universităţi din 51 de ţări.

Veti gasi în Academia de Studii Economice din Bucuresti un mediu exigent de pregatire, cu reguli clare, prin care toti participantii sunt obligati sa-si faca exemplar datoria.

Distribuie