Adresa

Vitan-Barzesti, 7A, 4, Bucuresti

Program

  • L - D10:00 - 22:00

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

In magazinele BamBoo puteti gasi oricand idei originale pentru cadouri, decoratiuni in tendintele sezonului pentru casa si gradina, astfel incat sa puteti crea o atmosera cu stil la preturi accesibile.

Categorile de produse pe care vi le oferim: accesorii bucatarie si baie, textile, camin, mobilier, cosuri si cutii de depozitat obiecte, rame foto si obiecte deco, flori decorative, gama cosmetice, relaxare si aromaterapie, jucarii, papetarie si obiecte de decoratiuni pentru evenimente speciale sau sarbatori.
Amenajarea magazinului este gandita intr-o maniera speciala, ce propune clientului posibilitati variate de combinare a produselor pentru nevoi decorative personale sau pentru a face cadouri de suflet celor dragi.
Magazinele Bam Boo sunt concepute ca o oaza de liniste si relaxare in mijlocul aglomeratiei urbane, ce apeleaza la senzatii pentru a crea o experienta cat mai autentica.

Astfel, de la intrarea in magazin pana in momentul achizitionarii unui produs, noi le oferim clientilor nostri ocazia de a transforma o simpla vizita intr-o experienta unica si o revenire intr-un loc ca acasa.

Distribuie