Beautik - Baneasa Shopping City

Shopping Cosmetice

Adresa

Soseaua Bucuresti-Ploiesti, Baneasa, 1, Bucuresti

Program

  • L - D10:00 - 22:00

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Acces persoane cu dizabilitati motorii

Descriere loc

Emotie vintage cu aroma de parfum...

Beautik este un loc cu totul special si diferit care reuseste sa creeze o punte intre doua lumi, parfumeria clasica si asa–numitul concept store, atat de popular in acest moment.

Este o lume plina de rafinament a parfumurilor rare, cu o bogata istorie in spate sau dimpotriva, actuale si extravagante, create de parfumieri veritabili sau de ‘nasuri’ celebre. Arome originale, elegante, invaluite in distinctie si unicitate, isi vor dezvalui povestea atunci cand vei trece pragul Vei afla ce parfum a dorit  Napoleon sa fie creat pentru iubita lui sotie Josephine, cum Fracas, parfumul tipic al anilor ’40 si creatia suprema a maestrului modei Robert Piguet, a devenit aroma definitorie a multor vedete ca Madonna, Linda Evanghelista, Sofia Coppola sau Carolina Herrera si chiar cum nonconformistul creator al brandului Etat Libre D’Oranges dedica unul dintre cele mai bune creatii ale sale, actritei preferate a lui Pedro Almodovar.

Brands:  Nobile 1942, Rance, Les Pefumes de Rosine, Robert Piguet, B.U., Patricia Milton, Somersat, Durance, Erbaviva, Angel's SPA, AR457, Skindoctors, Swiss Line

Distribuie