Adresa

Selari, Centrul Vechi, 3, Bucuresti(etaj 2)

Program

  • L - D16:00 - Ultimul client

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Accepta grupuri
  • Organizeaza evenimente

Descriere loc

BICICLETA este cel mai proaspat concept bar din Bucuresti, destinat celor pentru care bicicleta este mai mult decat un mijloc de deplasare, este o parte a personalitatii lor.

 

Situat in Centrului Istoric al Bucurestiului, mai exact pe strada Lipscani nr.38 colt cu strada Selari, BICICLETA este un spatiu prietenos destinat socializarii ce isi propune sa devina platforma de expresie pentru diferite experimente audio - vizuale, expozitii, workshop-uri sau mixologie.

 

Conceptul de design al barului a pornit de la ideea de reciclare artistica a partilor componente ale bicicletei pentru a realiza un spatiu neconventional, unic si prietenos, in care mobilierul este realizat manual din biciclete vintage de provenienta britanica (1930 – 1940) sau clasicul Pegas.

 

Meniul atent selectionat, fundalul sonor asigurat de groove-uri Slo – Mo, Soul, Jazz, Broken Beat sau Indie vor completa experienta placuta din acest loc, ce va deveni cu siguranta un nou check point al biciclistilor urbani, artistilor, persoanelor creative si nu numai.

 

Sfarsitul saptamanii va transforma BICICLETA in casa celor mai fresh Dj-i si producatori internationali sau locali, care vor pedala printre sound-uri Disco, Boken Beat, House sau Electronica si vor transforma treptat starea de relaxare in dans.

Distribuie