Adresa

Ariesului, 1, Galati(cc Nicolae Balcescu)

Program

  • L - V09:00 - 23:00
  • S - D11:00 - 23:00

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Dacă treci prin centrul vechi al Galațiului, pe strada Nicolae Bălcescu colț cu Arieșului, este imposibil să nu o remarci. Și-a găsit locul potrivit într-o frumoasă casă din perioada interbelică unde își primește cu ușile larg deschise oaspeții. Este Ceainăria Casa Gustului, un loc unic în Galați, care te învăluie de la prima vizită cu un aer aparte.

 

Ceainăria Casa Gustului îmbină armonios bunul gust cu simțul practic pentru a crea mai mult decât un loc în care să ieși la un ceai. Casa Gustului a pornit de la nevoia de a crea ceva cu totul special și s-a dezvoltat într-un concept care cuprinde, pe lângă Ceainăria în sine, un magazin în care găseşti produse bio, precum și un cochet restaurant cu reţete raw vegan.

 

Iubitorii de frumos şi sănătos au numeroase motive pentru a explora Casa Gustului: apetisantele gustări raw însoţite de smoothie-urile pline de vitamine, un ceai rooibos tropical, o prăjitură crostata frutti di bosco (una dintre recomandările gazdei), un set tradiţional mate numit calabash, bunătăţi care pot fi însoţite de un moment de lectură din cărţile care vă stau la dispoziţie în Ceainărie.

 

Casa Gustului se adresează şi sufletului, workshop-uile pe diverse teme, organizate în cadrul Ceainariei de către psihologi si psihoterapeuţi profesionişti, fiind mărturia preocupării echipei Casa Gustului de a deveni un loc de referinţă pentru cei ce caută a se delecta într-un mod plăcut, aspirând la un stil de viaţă frumos şi sănătos.

 

Distribuie