Adresa

Tudor Vladimirescu, Vama Veche, Vama Veche

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Unitate de cazare, deschisa tot timpul anului, pentru toate categoriile de turisti situata in centrul comercial al localitatii Vama Veche la 30 m de plaja va ofera cazare 14 camere cu bai proprii, Tv, pat matrimonial, aer conditionat la camera tripla, incalzire centrala, , frigidere, internet wireless in camere si in incinta locatiei.

 

Posibilitate pensiune completa, posibilitate emitere factura fiscala pentru serviciile oferite, tarife negociabile in functie de nr de zile, nr de camere si perioada dorita. Vom gasi impreuna cu dumneavoastra solutia cea mai buna pentru petrecerea unui sejur la noi.

 

Hostel Madera dispune de free bar cu bauturi alcoolice si non-alcool, draft-uri pt bere,Gratar de gradina de caramida si cuptor, foisor situat in incinta locatiei pe o suprafata de 40mp, cu capacitate de 25 persoane si doua terase cu capacitate de 10 persoane echipate cu frigidere, mese si canapele rustice unde puteti servi masa sau sa va relaxati.In Perioadele cu concerte si evenimente cultural artistice cat si sarbatorile legale ,tarifele cresc cu 25-50%

Distribuie