Corelli Atmosphere Boutique

Shopping Cadouri & Suveniruri

Adresa

Str. Piata Amzei, Piata Amzei, 1, Bucuresti

Contact

  • Telefon mobil0757016666

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Corelli Atmosphere, boutique de cadouri, este locația din centrul Bucureștiului, ideală pentru iubitorii de frumos și design interior.

 

Boutique-ul reunește elemente de design interior originare din toate colțurile lumii, precum Germania, Italia, Franta și chiar regiunea Orientului. Îmbinând tradiția cu modernitatea, Corelli Atmosphere Boutique oferă o gamă complexă de accesorii potrivite oricărui cămin.

 

Boutique-ul este împărțit în 5 zone: living, bucătărie, încăperea de baie, grădina și zona de vinuri și ciocolata. Fiecare zonă are un design special, colțul grădinii fiind amenajat sub forma unui spațiu de relaxare și lectură. Un strop de romantism face din piesele de mobilier ( fotolii, scaune pentru grădină, mese ) alegerea ideală pentru redecorarea căminului în stilul caselor de odinioară. Accesoriile de la Corelli Atmosphere Boutique întregesc tabloul decorativ prin simplitate și bun gust.

 

Zona vinului și a dulciurilor reunește licori bahice din diverse regiuni ale lumii, precum Portugalia, Italia, Franta, iar ciocolata este din regiunea Orientului, purtând denumirea de Corelli Chocolate. De asemenea, la Boutique se găsesc si gift box-uri alcătuite din Biscuiti Amaretti și vin.

Recenzia orasulm.eu

Distribuie