Adresa

A1 Bucuresti – Pitesti, Militari, 6, Bucuresti(Km. 13)

Program

  • L - S10:00 - 21:00
  • Duminica10:00 - 20:00

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Acces persoane cu dizabilitati motorii
  • Serveste mancare

Descriere loc

Fashion House Outlet Centre este singurul centru de tip Outlet din Romania, locul unde poti gasi marci de renume international si national, la preturi mult mai accesibile decat in magazinele obisnuite. Asa ca la Fashion House Outlet Centre nu trebuie sa astepti reducerile; ele te intampina in fiecare zi, tot timpul anului.

Toate brandurile internationale si locale existente in centru iti ofera, stil eleganta, moda, si calitate la cel mai inalt nivel. Articolele fac parte in general din colectiile anterioare sau din stocurile in exces provenite direct de la producatori si, indiferent daca sunt haine, accesorii, incaltamaninte, haine sport sau decoratiuni, poarta emblema stilului lor unic, potrivindu-se tuturor gusturilor,dar si fiecarui buzunar.

Fashion House Outlet Centre este mai mult decat un centru pentru cumparaturi, este o experienta minunata. Toti vizitatorii se pot delecta in zona Food Court cu o masa relaxanta sau cu un desert delicios, ori poate doar cu o cafea aromata bauta in incantatoarea ambianta data de o rafinata fantana venetiana. In plus, atmosfera este familiala si prietenoasa, iar interiorul aminteste de arhitectura superba vechiului Bucuresti, oferind vizitatorilor inca un motiv de a veni la Fashion House Outlet Centre.

Distribuie