Institutul Oncologic "Alexandru Trestioreanu" Bucuresti

Sanatate Spitale

Adresa

Sos. Fundeni, 252, 2, Bucuresti

Contact

  • Telefon fix0212271000
  • Telefon fix0212271001
  • Fax0213183262
  • Fax0212271115
  • Email[email protected]

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Acces persoane cu dizabilitati motorii

Descriere loc

Institutul Oncologic "Prof. Dr. Al. Trestioreanu" Bucuresti asigura servicii medicale preventive, curative si paliative in domeniul oncologic, desfasurand totodata o ampla activitate de invatamant si cercetare.

 

Este o unitate sanitara de interes public, national, cu personalitate juridica, subordonata Ministerului Sanatatii Publice.

 

Noul local dispune de un numar sporit de spatii destinate examinarii si efectuarii tratamentului cucitostatice, inclusive a bolnavilor ambulatori, sali de operatii, spatii pentruprestatii diagnostice si de laborator, de investigatie radiologica sau cu radioizotopi, ecograf, computer - tomograf, sectii clinice, precum si facilitati de iradiere cu cele mai performante instalatii necesare pentru intocmirea planului terapeutic si efectuarea de tratamente cu energii inalte. Importante spatii sunt destinate activitatii de cercetare.

 

Activitatea institutului este deosebit de complexa, munca de asistenta medicala oncologica, de cercetare, invatamant, metodologica si formare a cadrelor de specialitate si, de asemenea competenta specialistilor nostri in rezolvarea problemelor multiple si dificile din cazuistica explica prestigiul deosebit de care se bucura azi institutul in randul bolnavilor, al specialistilor, atat pe plan national cat si international.

Distribuie