iStyle - Polus Center

Shopping IT

Adresa

Avram Iancu , Floresti, Cluj-Napoca

Program

  • L - D10:00 - 22:00

Contact

  • Telefon fix0364413422
  • Email[email protected]
  • Websitehttp://www.poluscentercluj.ro
  • Websitehttp://istyle.ro

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

iStyle este un lanţ de magazine Apple Premium Reseller în care de mai bine de 10 ani trăim şi respirăm Mac.

Noi vă putem ajuta să vă decideţi ce Mac sau iPod este potrivit pentru dumneavoastră. Vă putem acorda sfaturi imparţiale şi training în orice aspect ce priveşte platforma Apple.

Magazinele noastre sunt locurile ideale unde puteţi face un test-drive cu orice Mac sau iPod, puteţi participa la demonstraţii cu cele mai noi produse Apple sau puteţi lua parte la seminarii şi evenimente cu privire la ultimele tehnologii în domeniu.

În magazinele iStyle puteţi beneficia de consultanţă specializată indiferent de domeniul dumneavoastră de activitate şi interes.

La Polus Center ai de ales din peste 180 de magazine care îţi oferă cea mai diversificată gamă de produse. Astfel, poţi fi sigur că mereu vei găsi ceea ce ţi se potriveşte.

La Polus Center găsiţi cele mai bune branduri internaţionale şi locale. Vă puteţi satisface pofta de cumpărături la Zara, Bershka, New Yorker, Il Modo, Media Galaxy, Debenhams, L`Occitane şi multe altele. Şi pentru că nu vrem să vă lipsească nimic la Polus Center găsiţi nu mai puţin de şapte unităţi bancare.


Distribuie