Adresa

Occidentului, Buzesti, 1, Bucuresti

Program

  • L - D11:00 - 23:00

Contact

  • Email[email protected]
  • Telefon mobil0722665664
  • Telefon fix0311057592
  • Websitehttp://omra.ro/

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Meniuri vegetariene si raw vegan

 

Armonie prin:

- masaj de relaxare, ayurvedic, tibetan, craniosacral

- cursuri si workshoouri de hata yoga, mudra-yoga, biodetectii, cromo, sono si magnetoterapie, detoxifiere electrolitica, rasoterapie

- multe seri de discutii spirituale cu invitati speciali

- si spatiu pentru workshop-uri

 

Omra este locul in ca fiecare face ce simte. Locul unde fiinta ta se poate amorniza si pe plan fizic, printr-o alimentatie sanatoasa, si pe plan energetic prin simpla prezenta a unor persoane minunate care vin in acest spatiu. Mansarda este un spatiu de joaca si creativitate. Gradina cu flori si felinare este un spatiu de meditatie si comuniune cu natura. Ne dorim sa traim mai bine, mai sanatos si mai liberi!

 

De la ce vine Omra Elias

Este un simbol care face parte din sistemul Reiki Amara Omni Healing si a fost primit prin channelling de catre fondatorii acestui sistem. Acest simbol contine intr-un cerc o linie care formeaza doua unchiuri succesive de 90 de grade fiecare. Fondatorii sistemului Omni au primit, coform scrierilor lor, informatii despre acest simbol de la o entitate de lumina pe nume Elias care le-a expus modurile de folosire ale acestui simbol in lucrul energetic. Acest simbol acordeaza la energii multidimensionale de tip Shamballa si este foarte dest folosit pentru alinierea si energizarea chakrelor. Cea mai buna metoda de aplicare a acestui simbol este de a inchide ochii si de a-l vizualiza in culorile pe care le simti in mod intuitiv. Prin aceasta simpla vizualizare simbolul isi imprima actiunea energetica asupra campurilor energetice si chakrelor.

 

 

Terapii complementare

Marti - Doina Tanasescu - Profesor, psihoterapeut (cromo-sono-helo-terapie), practicant Qi gong, autor a mai mult carti (Reiki-metoda Paradharmas; Ghid terapeutic Reiki; Arta meditatiei; Terapii vibrationale; Sunetul Sacru; Joc, ras, sanatate).

Joi - Valentina Taulescu - Terapeut in medicina alternativa

Vineri - Roxana Moldoveanu - Terapeut in terapii energetice

 

Program:

Restaurant:13.00-23.00

Ceainarie:11.00-23.00

Terapie: 15.00-21.00

Distribuie