Putin din tot

Food Restaurante

Adresa

Pache Protopopescu, Foisorul de Foc, 2, Bucuresti

Program

  • L - V08:00 - 24:00
  • Sambata10:00 - 24:00
  • Duminica12:00 - 24:00

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Muzica Live

Descriere loc

 Putin din tot  e inspirat decorat, cu franturi de lume.

In paranteza fie spus, "totul" asta la care se refera numele locului este strict mediteraneean, pentru ca un tur al restaurantului te poarta doar prin Franta, Italia si Grecia.

 

Putin din tot este pana si un petit cafe ca si cele din Montmartre, cu masute si tabac noir. Mai lipsesc doar fetele coquine, dar, in schimb, este prezenta aroma de cafea Beatrice Dalle au debut.

 

Dupa doi pasi, inauntru poate fi descoperit chiar si un coltisor de Venetia, cu un perete acoperit de ditamai  aranjamentul cu masti originale de la carnivale din 1920, iar langa o masa sta proptit, in mijlocul salii, un felinar ca si cele de pe Riva degli Schiavoni. Parca-ti si vine sa te uiti peste umar, doar-doar oi zari Puntea Suspinelor.

 

Tema restaurantului s-a indreptat si spre Elada, pentru ca e imposibil a rezista hrubei cu aer de taverna, unde peretii sunt ornati cu butoaie de ouzo, iar la intrare se gaseste o ditamai vita de vie de care atarna niste ciorchini ce, se prea poate, l-ar fi ispitit si pe Dionissos. In "taverna" e o atmosfera foarte vesela, asa cum gasesti doar in adevarata Grecie.

Distribuie