Scoala Gimnaziala nr.2

Educatie Scoli

Adresa

Regiment 11 Siret , Tiglina 1, Galati

Contact

  • Telefon fix0236312544
  • Email[email protected]
  • Websitehttp://scoala2gl-ro.webs.com
  • Websitehttp://www.facebook.com/pages/Scoala-nr2-Galati

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Locuri interior

Descriere loc

 

Motto: " Fiecare copil pe care îl instruim este un om pe care îl câstigam "
  Sunt cuvinte pe care unii le pot ignora, altii le pot lua in serios. Dar dorinta noastra este sa fie cuvintele elevilor Eco-Scolii nr.2, Galati care asta îsi propune: sa recruteze mici învatacei pe care sa îi transforme în oameni maturi, învatati si capabili.

Motto: " Fiecare copil pe care îl instruim este un om pe care îl câstigam " .Sunt cuvinte pe care unii le pot ignora, altii le pot lua in serios. Dar dorinta noastra este sa fie cuvintele elevilor Eco-Scolii nr.2, Galati care asta îsi propune: sa recruteze mici învatacei pe care sa îi transforme în oameni maturi, învatati si capabili. Bineinteles, acest lucru nu ar fi posibil fara ajutorul elevilor, care au potential, si al profesorilor care sunt de standarde inalte.

Ideile moderne si investitiile care se fac pentru ca noi sa învatam într-o scoala europeana, se fac simtite.ctivitatile extrascolare, proiectele europene si nationale, actele de caritate si voluntariat, colaborarile cu scoli din Europa, rezultatele anuale si nu in ultimul rand, Consiliul Elevilor sunt puncte importante pe care le avem, care ne aduc mandrie si prestigiu. 

 

Distribuie