Adresa

Calea Vacaresti, Piata Sudului, 4, Bucuresti

Program

  • L - D10:00 - 22:00

Contact

  • Websitehttp://www.sunplaza.ro

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Oferta comerciala Sun Plaza include un hypermarket Cora, magazinul de bricolaj Baumax - pentru prima data in Bucuresti, Mobexpert, Flanco, in vreme ce suprafetele cele mai mari din domeniul lifestyle sunt ocupate de Zara, C&A, Marks and Spencer, Debenhams, New Yorker, Hervis, Sprider Stores, Koton, Diverta, Humanic si Deichmann. Experienta shopping-ului este completata de alte marci consecrate de fashion: Stradivarius, Bershka, Pull&Bear, Douglas, Sephora, Nine West, Pimkie, Orsay, Promod, Motivi, Levi’s. O zona de food-court generoasa in volum si in diversitate propune clientilor un mix echilibrat de nume internationale binecunoscute si de arome exotice unice: McDonald’s, KFC, Pizza Hut, Cinnabon, Mezzo di Pasta, dar si renumite restaurante locale.

 

Zona de divertisment a centrului comercial este de asemenea impresionanta: 15 sali de cinema avand o capacitate de 3,000 de locuri in multiplexul Cinema City, clubul de bowling si billiard Oxygen care se intinde pe 2,000 m2, cazinoul Game World, un pub si cafenele intre care amintim Starbucks si o noua prezenta pe piata romaneasca, marca franceza Brioche Dorée.

 

Sun Plaza are o suprafata inchiriabila de 81,000 m2 si peste 210,000 m2 suprafata construita. La Sun Plaza se poate ajunge foarte usor cu masina, atat dinspre Calea Vacaresti, cat si dinspre Soseaua Oltenitei. Centrul are o parcare subterana cu 2,000 de locuri si o legatura directa cu statia de metrou Piata Sudului, realizata printr-un pasaj subteran. 

Distribuie