Universitatea de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu" din Bucuresti - Facultatea de Arhitectura de Interior

Educatie Universitati

Adresa

Academiei, Universitate, 1, Bucuresti

Contact

  • Websitehttp://www.uauim.ro/
  • Telefon fix0213155482
  • Telefon fix0213077159
  • Telefon fix0213077123

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Sectiile "Design interior" si "Design" vor functiona in cadrul Facultatii de Arhitectura de Interior din Universitatea de Arhitectura si Urbanism "Ion Mincu" utilizand acelasi cadru organizatoric al universitatii. In consecinta, se va aplica pentru ambele sectii acelasi regulament de functionare.

Design-ul de produs se concentreaza pe design-ul produselor de consum destinate uzului domestic, comercial si cel public, cuprinzand domenii ca mobilierul, iluminatul, echipamentele si comunicatiile.
In profilul profesional al specialistului in design vor intra activitati de proiectare specifice, invatamant si cercetare, promovare de produs, indrumare, coordonare, avizare si conlucrare cu industriile producatoare de materiale, subansambluri, mobilier si obiecte care contribuie la realizarea ambiantei spatiului arhitectural.

Specialistul in design-ul de interior si de produs coopereaza deci cu numerosi specialisti din alte domenii, dar nu in ultimul rand are un rol major in promovarea gustului estetic la nivel public.
Durata studiilor este de 5 ani.

Distribuie