Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti - Rectorat

Educatie Universitati

Adresa

Bulevardul Lacul Tei, Tei, 2, Bucuresti

Contact

  • Telefon fix0212421208
  • Telefon fix0212420781
  • Email[email protected]
  • Websitehttp://www.utcb.ro/

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti reprezinta o universitate tehnica pentru formarea specialistilor cu pregatire superioara in constructii, instalatii, masini si utilaje pentru constructii, ingineria mediului, geodezie, precum si in domenii conexe, cum ar fi acela de traducere si interpretare cu specific tehnic.

Cele sase facultati (Constructii Civile Industriale si Agricole, Hidrotehnica, Cai Ferate Drumuri si Poduri, Instalatii, Utilaj Tehnologic, Geodezie) din Universitatea Tehnica de Constructii Bucuresti ofera o pregatire universitara atat pentru primul ciclu, de licenta cu durata de 4 ani, in urma caruia se obtine calificarea de inginer, cat si pentru ciclul al doilea, de masterat. Departamentul de Inginerie in limbi straine si Comunicare ofera o pregatire universitara de 4 ani pentru ingineri si 3 ani pentru domeniul filologie.

In oferta de invatamant a Universitatii se gaseste si pregatirea universitara in domeniul limbi moderne aplicate cu o sectie de traducere si interpretare (3 ani la cursuri de zi).

Distribuie