Concerte, evenimente Timisoara: RadiRo – Festivalul International al Orchestrelor Radio editia a II-a  Concerte, evenimente Timisoara: Bucharest Comedy Week  Concerte, evenimente Timisoara:   Bucurestiul, platou de filmare pentru filme celebre - pe unde s-au plimbat marii actori Concerte, evenimente Timisoara: Bucharest Science Festival 2014  Concerte, evenimente Timisoara:   Cinema: America, venim! cu o comedie romaneasca spumoasa, filmata peste hotare Concerte, evenimente Timisoara:   Balci urban, muzica balcanica, jocuri si voie buna la BalKaniK Festival, unul din cele mai inedite festivaluri ale capitalei Concerte, evenimente Timisoara:   Cinema: Daca as ramane, o drama adolescentina cu extra portie de sirop Concerte, evenimente Timisoara:   Taxi, du-ma in Oras! Concurs cu 2 invitatii duble la Carlos Mencia, show de stand-up comedy in cadrul Bucharest Comedy Week (27 septembrie, Sala Palatului). DL: 25.09, 17:00 Concerte, evenimente Timisoara: America,venim! | Cinema City - Iulius Mall Concerte, evenimente Timisoara: Bucharest Art Week 2014  Concerte, evenimente Timisoara: Crew Love - Wolf + Lamb, Slow Hands, Nick Monaco | TBA (To Be Announced) Concerte, evenimente Timisoara:   Cinema: Precum in iad, asa si pe pamant, aka precum in catacombele Parisului, nicaieri altundeva

despre.noi

Orasul Meu – www.orasulm.eu – este un ghid mobil dezvoltat pentru a pune in legatura oamenii, locurile si evenimentele urbane. Altfel spus, un mod de a gasi mai usor ce cauti sau de a anunta unde te afli pentru cei care vrei sa te gaseasca.

Orasul Meu este disponibil pe web si ca aplicatie mobila pentru iPhone si pentru Android, cu o baza de date de mii de locuri si evenimente relevante din orasele mari ale tarii, in continua expansiune si actualizare.

Ne bazam pe trei principii in dezvoltarea acestui proiect:

1. Utilizatorul detine controlul – poti sa folosesti Orasul Meu, sa contribui la continutul sau in moduri variate si sa fii rasplatit pentru activitatea din retea. Pentru utilizatorul final, toate componentele platformei Orasul Meu sunt gratuite. O varianta in limba engleza este in lucru, pentru a-i ajuta pe turistii si pe expatii din Romania..

2. Informatiile sunt distribuite in timp real – ai in permanenta informatii actualizate despre oameni, locuri si evenimente care te intereseaza. Orasul Meu poate fi folosit oricand, cu conditia sa ai o conexiune la internet. Incercam sa asiguram si accesul de pe cat mai multe tipuri de telefoane mobile. In prezent, exista versiuni pentru iPhone si pentru Android si pregatim un site mobil pentru celelalte tipuri de telefoane.

3. Orice informatie are un loc pe harta - oamenii, locurile si evenimentele sunt toate localizate pe harta orasului. Pana si continutul editorial este reprezentat pe harta, in functie de subiectul abordat. Cu ajutorul GPS, poti vedea unde te afli fata de obiectivele la care vrei sa ajungi. Iar daca esti acasa, iti faci rapid o idee despre ce gasesti intr-o anumita zona sau despre locurile pe care le prefera prietenii tai.


Orasul Meu este cel mai bine documentat ghid de oras si evolueaza catre o comunitate. Vrem sa construim o retea vie a celor care cutreiera orasul zi de zi, indiferent daca scopul lor este sa ajunga intr-un pub, sa gaseasca bancomatul unei banci anume sau un pet-shop recomandat de cunoscuti. Exploratori, tipicari, petrecareti si melancolici, cei care stau pana tarziu in baruri si cei care le detin, sunt toti bineveniti.

Ne vedem in oras!


recomandari.
locuri. evenimente. oameni.