Concerte, evenimente Timisoara: ARTmania Festival Sibiu 2014 Concerte, evenimente Timisoara: Zilele Prieteniei 2014 Concerte, evenimente Timisoara: Festivalul de teatru in aer liber "Bucurestii lui Caragiale" 2014 Concerte, evenimente Timisoara: Luna Plina - Festivalul Filmului Horror si Fantastic 2014 Concerte, evenimente Timisoara: Caravana Filmelor TIFF 2014 Concerte, evenimente Timisoara: Maraton Festival 2014 Concerte, evenimente Timisoara: Zilele Teatrului Unteatru Concerte, evenimente Timisoara:  The Cat Empire in ultima zi de iulie pe scena Arenelor Romane - castiga o invitatie dubla. DL: 25.07, 12:00 Concerte, evenimente Timisoara:  Galeria graffiti: cele mai noi si mai surprinzatoare aparitii ale street art-ului din Bucuresti Concerte, evenimente Timisoara:  Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 21 - 27 iulie 2014 Concerte, evenimente Timisoara:  Cele mai frumoase si relaxante oaze urbane: terase si gradini de Bucuresti 2014 Concerte, evenimente Timisoara:  Nou in oras: cele mai spectaculoase cladiri aparute in 2013 - 2014 Concerte, evenimente Timisoara:  Secret Garden Tea Party pe 25 iulie cu DJ, insecte si un Palat Bragadiru de poveste - castiga una din cele 3 invitatii duble. DL: 24.07, 17:00 Concerte, evenimente Timisoara:  Orasul Meu Interview: The Cat Empire - Muzica noastra creeaza o atmosfera, cea a oamenilor diferiti care aleg sa fie impreuna Concerte, evenimente Timisoara:  Sportul iese in plina strada la final de iulie: volei, baschet, longboarding sau bataie cu apa Concerte, evenimente Timisoara:  Julio Iglesias: cantec de lebada in Romania, tara in care acum 45 de ani avea prima aparitie internationala Concerte, evenimente Timisoara:  Hot la cinema in vara 2014: filme de neratat, pentru toate gusturile Concerte, evenimente Timisoara:  Teatru de vara: scene independente, mall-uri, mare sau varf de munte

despre.noi

Orasul Meu – www.orasulm.eu – este un ghid mobil dezvoltat pentru a pune in legatura oamenii, locurile si evenimentele urbane. Altfel spus, un mod de a gasi mai usor ce cauti sau de a anunta unde te afli pentru cei care vrei sa te gaseasca.

Orasul Meu este disponibil pe web si ca aplicatie mobila pentru iPhone si pentru Android, cu o baza de date de mii de locuri si evenimente relevante din orasele mari ale tarii, in continua expansiune si actualizare.

Ne bazam pe trei principii in dezvoltarea acestui proiect:

1. Utilizatorul detine controlul – poti sa folosesti Orasul Meu, sa contribui la continutul sau in moduri variate si sa fii rasplatit pentru activitatea din retea. Pentru utilizatorul final, toate componentele platformei Orasul Meu sunt gratuite. O varianta in limba engleza este in lucru, pentru a-i ajuta pe turistii si pe expatii din Romania..

2. Informatiile sunt distribuite in timp real – ai in permanenta informatii actualizate despre oameni, locuri si evenimente care te intereseaza. Orasul Meu poate fi folosit oricand, cu conditia sa ai o conexiune la internet. Incercam sa asiguram si accesul de pe cat mai multe tipuri de telefoane mobile. In prezent, exista versiuni pentru iPhone si pentru Android si pregatim un site mobil pentru celelalte tipuri de telefoane.

3. Orice informatie are un loc pe harta - oamenii, locurile si evenimentele sunt toate localizate pe harta orasului. Pana si continutul editorial este reprezentat pe harta, in functie de subiectul abordat. Cu ajutorul GPS, poti vedea unde te afli fata de obiectivele la care vrei sa ajungi. Iar daca esti acasa, iti faci rapid o idee despre ce gasesti intr-o anumita zona sau despre locurile pe care le prefera prietenii tai.


Orasul Meu este cel mai bine documentat ghid de oras si evolueaza catre o comunitate. Vrem sa construim o retea vie a celor care cutreiera orasul zi de zi, indiferent daca scopul lor este sa ajunga intr-un pub, sa gaseasca bancomatul unei banci anume sau un pet-shop recomandat de cunoscuti. Exploratori, tipicari, petrecareti si melancolici, cei care stau pana tarziu in baruri si cei care le detin, sunt toti bineveniti.

Ne vedem in oras!


recomandari.
locuri. evenimente. oameni.