Concerte, evenimente Bucuresti: Vienna Classic Christmas | Sala Palatului Concerte, evenimente Bucuresti: Kristal's NYE 2015 - Valentino Kanzyani | KRISTAL GLAM CLUB Concerte, evenimente Bucuresti: Cadenza New Years Eve | Studio Martin Concerte, evenimente Bucuresti: New Year's Eve 2015 - Finnish Cocktail&Club | Finnish Cocktail & Club Concerte, evenimente Bucuresti: New Year's Eve Masquerade Ball - V by VAULT | Club V by VAULT Concerte, evenimente Bucuresti: Ravelion - Inflex, Koven, Roksonix, Gojira, Planet H | Arenele Romane Concerte, evenimente Bucuresti: Santa Claus is moving his house! | Liberty Center Concerte, evenimente Bucuresti: Main Sounds - Luna City Express | Casa Presei Libere Concerte, evenimente Bucuresti: Kudos Love - Jozif | Palatul Camerei de Comert Concerte, evenimente Bucuresti: Revelion 2015 - Beraria H | Beraria H Concerte, evenimente Bucuresti: We Dance - Roustam, Cristi Cons, Kozo, Gescu | Palatul Camerei de Comert Concerte, evenimente Bucuresti:   Hai la patinoar pentru un divertisment complementar Concerte, evenimente Bucuresti: pulovar - for the selfless selfish 2014 | The ARK  Concerte, evenimente Bucuresti:   Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 15-21 decembrie 2014 Concerte, evenimente Bucuresti:   Made in RO - Targ de design romanesc, editia a 5-a - castiga una din cele 5 invitatii duble. DL: 19.12, 12:00 Concerte, evenimente Bucuresti:   We Dance - Roustam, Cristi Cons, Kozo, Gescu - castiga una din cele 2 invitatii duble. DL: 23.12, 12:00 Concerte, evenimente Bucuresti:   Revelion 2015 - ce petreceri in aer liber poti alege in Bucuresti

despre.noi

Orasul Meu – www.orasulm.eu – este un ghid mobil dezvoltat pentru a pune in legatura oamenii, locurile si evenimentele urbane. Altfel spus, un mod de a gasi mai usor ce cauti sau de a anunta unde te afli pentru cei care vrei sa te gaseasca.

Orasul Meu este disponibil pe web si ca aplicatie mobila pentru iPhone si pentru Android, cu o baza de date de mii de locuri si evenimente relevante din orasele mari ale tarii, in continua expansiune si actualizare.

Ne bazam pe trei principii in dezvoltarea acestui proiect:

1. Utilizatorul detine controlul – poti sa folosesti Orasul Meu, sa contribui la continutul sau in moduri variate si sa fii rasplatit pentru activitatea din retea. Pentru utilizatorul final, toate componentele platformei Orasul Meu sunt gratuite. O varianta in limba engleza este in lucru, pentru a-i ajuta pe turistii si pe expatii din Romania..

2. Informatiile sunt distribuite in timp real – ai in permanenta informatii actualizate despre oameni, locuri si evenimente care te intereseaza. Orasul Meu poate fi folosit oricand, cu conditia sa ai o conexiune la internet. Incercam sa asiguram si accesul de pe cat mai multe tipuri de telefoane mobile. In prezent, exista versiuni pentru iPhone si pentru Android si pregatim un site mobil pentru celelalte tipuri de telefoane.

3. Orice informatie are un loc pe harta - oamenii, locurile si evenimentele sunt toate localizate pe harta orasului. Pana si continutul editorial este reprezentat pe harta, in functie de subiectul abordat. Cu ajutorul GPS, poti vedea unde te afli fata de obiectivele la care vrei sa ajungi. Iar daca esti acasa, iti faci rapid o idee despre ce gasesti intr-o anumita zona sau despre locurile pe care le prefera prietenii tai.


Orasul Meu este cel mai bine documentat ghid de oras si evolueaza catre o comunitate. Vrem sa construim o retea vie a celor care cutreiera orasul zi de zi, indiferent daca scopul lor este sa ajunga intr-un pub, sa gaseasca bancomatul unei banci anume sau un pet-shop recomandat de cunoscuti. Exploratori, tipicari, petrecareti si melancolici, cei care stau pana tarziu in baruri si cei care le detin, sunt toti bineveniti.

Ne vedem in oras!


recomandari.
locuri. evenimente. oameni.