Concerte, evenimente Timisoara: ARTmania Festival Sibiu 2014 Concerte, evenimente Timisoara: Zilele Prieteniei 2014 Concerte, evenimente Timisoara: Caravana Filmelor TIFF 2014 Concerte, evenimente Timisoara: Zilele Teatrului Unteatru Concerte, evenimente Timisoara: Festivalul International de Folclor Cantecele Muntilor Concerte, evenimente Timisoara:  Cinema: Hercules sau lectii de PR din perioada Antichitatii Concerte, evenimente Timisoara:  10 motive sa nu stati acasa in acest weekend: festivalurile finalului de iulie Concerte, evenimente Timisoara:  Plaja urbana in locuri inedite: paduri, lacuri, parcuri sau traditionalul bloc Concerte, evenimente Timisoara:  Taxi, du-ma in Oras! Concurs cu 2 abonamente duble la Backyard Weekend (2-3 august, Complex Studentesc Tei). DL: 31.07, 16:00 Concerte, evenimente Timisoara:  Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 28 iulie - 3 august 2014 Concerte, evenimente Timisoara:  Wild on the roof pe 1 august alaturi de Karmon, Adana Twins, ICS, Punu - castiga una din cele 2 invitatii. DL: 31.07, 15:00 Concerte, evenimente Timisoara:  Delivering Life prin balaceala cu 10.000 de litri de apa in plina strada Concerte, evenimente Timisoara:  Cutreiera Romania: 7 dintre cele mai impresionante pesteri din tara Concerte, evenimente Timisoara:  Vacanta si relaxare: Plaje la Marea Neagra aflate inca departe de lumea dezlantuita Concerte, evenimente Timisoara:  Cinema: 10% din creier, 100% din Luc Besson si Scarlett Johansson in mult asteptatul Lucy Concerte, evenimente Timisoara:  Caravana Filmelor NexT: scurtmetraje sub clar de luna

despre.noi

Orasul Meu – www.orasulm.eu – este un ghid mobil dezvoltat pentru a pune in legatura oamenii, locurile si evenimentele urbane. Altfel spus, un mod de a gasi mai usor ce cauti sau de a anunta unde te afli pentru cei care vrei sa te gaseasca.

Orasul Meu este disponibil pe web si ca aplicatie mobila pentru iPhone si pentru Android, cu o baza de date de mii de locuri si evenimente relevante din orasele mari ale tarii, in continua expansiune si actualizare.

Ne bazam pe trei principii in dezvoltarea acestui proiect:

1. Utilizatorul detine controlul – poti sa folosesti Orasul Meu, sa contribui la continutul sau in moduri variate si sa fii rasplatit pentru activitatea din retea. Pentru utilizatorul final, toate componentele platformei Orasul Meu sunt gratuite. O varianta in limba engleza este in lucru, pentru a-i ajuta pe turistii si pe expatii din Romania..

2. Informatiile sunt distribuite in timp real – ai in permanenta informatii actualizate despre oameni, locuri si evenimente care te intereseaza. Orasul Meu poate fi folosit oricand, cu conditia sa ai o conexiune la internet. Incercam sa asiguram si accesul de pe cat mai multe tipuri de telefoane mobile. In prezent, exista versiuni pentru iPhone si pentru Android si pregatim un site mobil pentru celelalte tipuri de telefoane.

3. Orice informatie are un loc pe harta - oamenii, locurile si evenimentele sunt toate localizate pe harta orasului. Pana si continutul editorial este reprezentat pe harta, in functie de subiectul abordat. Cu ajutorul GPS, poti vedea unde te afli fata de obiectivele la care vrei sa ajungi. Iar daca esti acasa, iti faci rapid o idee despre ce gasesti intr-o anumita zona sau despre locurile pe care le prefera prietenii tai.


Orasul Meu este cel mai bine documentat ghid de oras si evolueaza catre o comunitate. Vrem sa construim o retea vie a celor care cutreiera orasul zi de zi, indiferent daca scopul lor este sa ajunga intr-un pub, sa gaseasca bancomatul unei banci anume sau un pet-shop recomandat de cunoscuti. Exploratori, tipicari, petrecareti si melancolici, cei care stau pana tarziu in baruri si cei care le detin, sunt toti bineveniti.

Ne vedem in oras!


recomandari.
locuri. evenimente. oameni.