Concerte, evenimente Timisoara: Electric Castle Festival 2016 | Castelul Banffy (Bontida) Concerte, evenimente Timisoara: Untold 2016 | TBA (To Be Announced) - Cluj-Napoca Concerte, evenimente Timisoara: EUROPAfest 2016 – Bucharest International Jazz Competition | TBA (To Be Announced) Concerte, evenimente Timisoara: Spellground Festival | Cetatea Capidava Concerte, evenimente Timisoara: Blaj aLive 2016 | Campia Libertatii - Blaj Concerte, evenimente Timisoara:  Maroon 5, Scorpions, Muse, Iron Maiden si Rihanna Concerte, evenimente Timisoara:  Unde mancam ca sa nu ne apuce astenia de primavara Concerte, evenimente Timisoara:  Ce purtam cand vine vremea sa ne dezbracam Concerte, evenimente Timisoara:  10 motive pentru care ar trebui sa te bucuri ca Johnny Depp vine in Romania Concerte, evenimente Timisoara:  Trenule, masina Hyper(ion) Concerte, evenimente Timisoara:  5 feluri de gropi din viata ta de sofer si cum e frumos sa le iei Concerte, evenimente Timisoara:  Unde lucram in aer liber in Bucuresti Concerte, evenimente Timisoara:  Rooftops unde poti fuma Concerte, evenimente Timisoara:  Litoralul cu noi reguli pentru hotelieri Concerte, evenimente Timisoara:  Supereroi romani vs supereroi americani Concerte, evenimente Timisoara:  Ce inseamna florile ca sa stii cui ce dai Concerte, evenimente Timisoara:  Ce zic starurile de la Hollywood despre Romania Concerte, evenimente Timisoara:  5 motive pentru care sa mergi la Spotlight Concerte, evenimente Timisoara:  Festivaluri de mancare in Orasul Meu Concerte, evenimente Timisoara: Bucharest International Jazz Competition 2016 Concerte, evenimente Timisoara: EUROPAfest – Caffe Festival Ibis 2016 Concerte, evenimente Timisoara:  Game of Thrones a venit si a invadat tot Facebookul Concerte, evenimente Timisoara:  Nou in Bucuresti? Uite ce poti afla umbland pe strazi Concerte, evenimente Timisoara:  Top 3 evenimente in Orasul Meu: saptamana 2 - 8 mai Concerte, evenimente Timisoara:  5 statiuni de cercetat din sudul litoralului Concerte, evenimente Timisoara:  Festivaluri (Mai) Urbane 2016 Concerte, evenimente Timisoara:  Avanpremiera saptamanii - Captain America: Civil War Concerte, evenimente Timisoara:  Paolo Fresu, Ralph Towner - castiga una din cele doua invitatii duble. DL: 11.05, 11:00 Concerte, evenimente Timisoara:  De unde cumparam handmade in Orasul Meu Concerte, evenimente Timisoara:  Tu stii ce mesaje trimiti la betie? Concerte, evenimente Timisoara:  The Fresh - Bondax - castiga una din cele doua invitatii duble. DL: 10.05, 11:00 Concerte, evenimente Timisoara:  Top 3 filme de vazut in weekend-ul 6 - 8 mai 2016 Concerte, evenimente Timisoara:  Top 3 evenimente ale weekend-ului 6 - 8 mai 2016

despre.noi

Orasul Meu – www.orasulm.eu – este un ghid mobil dezvoltat pentru a pune in legatura oamenii, locurile si evenimentele urbane. Altfel spus, un mod de a gasi mai usor ce cauti sau de a anunta unde te afli pentru cei care vrei sa te gaseasca.

Orasul Meu este disponibil pe web si ca aplicatie mobila pentru iPhone si pentru Android, cu o baza de date de mii de locuri si evenimente relevante din orasele mari ale tarii, in continua expansiune si actualizare.

Ne bazam pe trei principii in dezvoltarea acestui proiect:

1. Utilizatorul detine controlul – poti sa folosesti Orasul Meu, sa contribui la continutul sau in moduri variate si sa fii rasplatit pentru activitatea din retea. Pentru utilizatorul final, toate componentele platformei Orasul Meu sunt gratuite. O varianta in limba engleza este in lucru, pentru a-i ajuta pe turistii si pe expatii din Romania..

2. Informatiile sunt distribuite in timp real – ai in permanenta informatii actualizate despre oameni, locuri si evenimente care te intereseaza. Orasul Meu poate fi folosit oricand, cu conditia sa ai o conexiune la internet. Incercam sa asiguram si accesul de pe cat mai multe tipuri de telefoane mobile. In prezent, exista versiuni pentru iPhone si pentru Android si pregatim un site mobil pentru celelalte tipuri de telefoane.

3. Orice informatie are un loc pe harta - oamenii, locurile si evenimentele sunt toate localizate pe harta orasului. Pana si continutul editorial este reprezentat pe harta, in functie de subiectul abordat. Cu ajutorul GPS, poti vedea unde te afli fata de obiectivele la care vrei sa ajungi. Iar daca esti acasa, iti faci rapid o idee despre ce gasesti intr-o anumita zona sau despre locurile pe care le prefera prietenii tai.


Orasul Meu este cel mai bine documentat ghid de oras si evolueaza catre o comunitate. Vrem sa construim o retea vie a celor care cutreiera orasul zi de zi, indiferent daca scopul lor este sa ajunga intr-un pub, sa gaseasca bancomatul unei banci anume sau un pet-shop recomandat de cunoscuti. Exploratori, tipicari, petrecareti si melancolici, cei care stau pana tarziu in baruri si cei care le detin, sunt toti bineveniti.

Ne vedem in oras!


recomandari.
locuri. evenimente. oameni.