Concerte, evenimente Bucuresti: KRISTAL GLAM CLUB | Cluburi & Lounge Concerte, evenimente Bucuresti: Sala Polivalenta | Sali de evenimente Concerte, evenimente Bucuresti: Palatul Ghika | Restaurante Concerte, evenimente Bucuresti: Studio Martin Concerte, evenimente Bucuresti: Arenele Romane Concerte, evenimente Bucuresti: Romexpo Concerte, evenimente Bucuresti: Colectiv Concerte, evenimente Bucuresti: Chet Faker | Arenele Romane Concerte, evenimente Bucuresti: Armin Only Intense | Romexpo Concerte, evenimente Bucuresti: Stefan Banica - Concert extraordinar de Craciun | Sala Palatului Concerte, evenimente Bucuresti: Jack White (White Stripes) | Romexpo Concerte, evenimente Bucuresti: Indila | Sala Palatului Concerte, evenimente Bucuresti: Kygo | Casa Presei Libere Concerte, evenimente Bucuresti: The Best Pop Music In The World | Sala Polivalenta Concerte, evenimente Bucuresti:  Must have-ul sezonului, mustul: unde-l savuram in toamna 2014 Concerte, evenimente Bucuresti: !MPRO - Festivalul National de Teatru de Improvizatie 2014  Concerte, evenimente Bucuresti:  De unde cumperi costum de Halloween in 2014 Concerte, evenimente Bucuresti:  Restaurante cu program happy hour in Centrul Vechi din Bucuresti Concerte, evenimente Bucuresti:  Halloween 2014 - Spune-mi ce zodie esti, ca sa iti spun ce costum iti alegi Concerte, evenimente Bucuresti:  West Side Story. Un musical adevarat la Odeon. Concerte, evenimente Bucuresti:  Cinema: John Wick, un asasin pe care nu-l poti refuza Concerte, evenimente Bucuresti:  Sezonul ceainariilor - unde bem ceai cu aroma de toamna? Concerte, evenimente Bucuresti: Festivalul national de teatru Independent - FNTi 2014 Concerte, evenimente Bucuresti:  We Dance with Adam Beyer, Kozo, Cap pe 7 noiembrie in Kristal Glam Club - castiga una din cele 2 invitatii duble. DL: 05.11, 12:00 Concerte, evenimente Bucuresti:  Cinema: Love by Design – Despre moda-n straie populare si iubire

despre.noi

Orasul Meu – www.orasulm.eu – este un ghid mobil dezvoltat pentru a pune in legatura oamenii, locurile si evenimentele urbane. Altfel spus, un mod de a gasi mai usor ce cauti sau de a anunta unde te afli pentru cei care vrei sa te gaseasca.

Orasul Meu este disponibil pe web si ca aplicatie mobila pentru iPhone si pentru Android, cu o baza de date de mii de locuri si evenimente relevante din orasele mari ale tarii, in continua expansiune si actualizare.

Ne bazam pe trei principii in dezvoltarea acestui proiect:

1. Utilizatorul detine controlul – poti sa folosesti Orasul Meu, sa contribui la continutul sau in moduri variate si sa fii rasplatit pentru activitatea din retea. Pentru utilizatorul final, toate componentele platformei Orasul Meu sunt gratuite. O varianta in limba engleza este in lucru, pentru a-i ajuta pe turistii si pe expatii din Romania..

2. Informatiile sunt distribuite in timp real – ai in permanenta informatii actualizate despre oameni, locuri si evenimente care te intereseaza. Orasul Meu poate fi folosit oricand, cu conditia sa ai o conexiune la internet. Incercam sa asiguram si accesul de pe cat mai multe tipuri de telefoane mobile. In prezent, exista versiuni pentru iPhone si pentru Android si pregatim un site mobil pentru celelalte tipuri de telefoane.

3. Orice informatie are un loc pe harta - oamenii, locurile si evenimentele sunt toate localizate pe harta orasului. Pana si continutul editorial este reprezentat pe harta, in functie de subiectul abordat. Cu ajutorul GPS, poti vedea unde te afli fata de obiectivele la care vrei sa ajungi. Iar daca esti acasa, iti faci rapid o idee despre ce gasesti intr-o anumita zona sau despre locurile pe care le prefera prietenii tai.


Orasul Meu este cel mai bine documentat ghid de oras si evolueaza catre o comunitate. Vrem sa construim o retea vie a celor care cutreiera orasul zi de zi, indiferent daca scopul lor este sa ajunga intr-un pub, sa gaseasca bancomatul unei banci anume sau un pet-shop recomandat de cunoscuti. Exploratori, tipicari, petrecareti si melancolici, cei care stau pana tarziu in baruri si cei care le detin, sunt toti bineveniti.

Ne vedem in oras!


recomandari.
locuri. evenimente. oameni.