Concerte, evenimente Bucuresti:   Cele mai asteptate filme ale anului 2015 (part 1) Concerte, evenimente Bucuresti: Nightwish, Arch Enemy, Amorphis | Romexpo Concerte, evenimente Bucuresti: Colinde de Craciun cu Stefan Hrusca - Bucuresti | Teatrul National Ion Luca Caragiale (TNB) Concerte, evenimente Bucuresti:   Unde iesim la teatru pe final de an Concerte, evenimente Bucuresti:   Retro Bucuresti: Hotelul Athenee Palace Concerte, evenimente Bucuresti:   Cele mai frumoase cladiri din oras care adapostesc librarii sau cafenele Concerte, evenimente Bucuresti:   Cu gandul la cinele festive de Sarbatori: locuri in care gasim delicatese Concerte, evenimente Bucuresti:   4 feluri diferite in care il putem sarbatori pe Mos Nicolae Concerte, evenimente Bucuresti:   Jurnal de bucurestean: Decembrie Concerte, evenimente Bucuresti:   Top 3 evenimente ale weekendului 27 - 29 noiembrie Concerte, evenimente Bucuresti:   Top 3 filme de vazut in weekend (27 - 29 noiembrie) Concerte, evenimente Bucuresti:   Bucurestiul, pregatit de Sarbatoare: targuri de sezon 2015

despre.noi

Orasul Meu – www.orasulm.eu – este un ghid mobil dezvoltat pentru a pune in legatura oamenii, locurile si evenimentele urbane. Altfel spus, un mod de a gasi mai usor ce cauti sau de a anunta unde te afli pentru cei care vrei sa te gaseasca.

Orasul Meu este disponibil pe web si ca aplicatie mobila pentru iPhone si pentru Android, cu o baza de date de mii de locuri si evenimente relevante din orasele mari ale tarii, in continua expansiune si actualizare.

Ne bazam pe trei principii in dezvoltarea acestui proiect:

1. Utilizatorul detine controlul – poti sa folosesti Orasul Meu, sa contribui la continutul sau in moduri variate si sa fii rasplatit pentru activitatea din retea. Pentru utilizatorul final, toate componentele platformei Orasul Meu sunt gratuite. O varianta in limba engleza este in lucru, pentru a-i ajuta pe turistii si pe expatii din Romania..

2. Informatiile sunt distribuite in timp real – ai in permanenta informatii actualizate despre oameni, locuri si evenimente care te intereseaza. Orasul Meu poate fi folosit oricand, cu conditia sa ai o conexiune la internet. Incercam sa asiguram si accesul de pe cat mai multe tipuri de telefoane mobile. In prezent, exista versiuni pentru iPhone si pentru Android si pregatim un site mobil pentru celelalte tipuri de telefoane.

3. Orice informatie are un loc pe harta - oamenii, locurile si evenimentele sunt toate localizate pe harta orasului. Pana si continutul editorial este reprezentat pe harta, in functie de subiectul abordat. Cu ajutorul GPS, poti vedea unde te afli fata de obiectivele la care vrei sa ajungi. Iar daca esti acasa, iti faci rapid o idee despre ce gasesti intr-o anumita zona sau despre locurile pe care le prefera prietenii tai.


Orasul Meu este cel mai bine documentat ghid de oras si evolueaza catre o comunitate. Vrem sa construim o retea vie a celor care cutreiera orasul zi de zi, indiferent daca scopul lor este sa ajunga intr-un pub, sa gaseasca bancomatul unei banci anume sau un pet-shop recomandat de cunoscuti. Exploratori, tipicari, petrecareti si melancolici, cei care stau pana tarziu in baruri si cei care le detin, sunt toti bineveniti.

Ne vedem in oras!


recomandari.
locuri. evenimente. oameni.