JamStage Grand Opening - Les Elephants Bizarres, Jiji

JamStage Grand Opening - Les Elephants Bizarres, Jiji

Cand si unde

Descriere eveniment

JamStage - live music pub, creative hub, club & more - locul unde redescoperi muzica buna, de la rock la funk, bossa sau acid jazz, pâna la alternative sau indie-rock de ultima ora, isi deschide oficial portile Vineri 2 Decembrie.

Gazduit de Palatul Bragadiru, o frumoasa cladire incarcata de istorie unde vechiul si noul formeaza o sinergie armonioasa, JamStage promite sa devina un adevarat hub cultural pe care cu siguranta il vei indragi.

Artisti:

MAIN ROOM

Les Elephants Bizarres a luat cu asalt scena muzicii alternative românesti cu LP-ul de debut, "Hello" devenind in scurt timp una dintre cele mai indragite trupe din alternative-ul Romanesc. De-a lungul timpului piese precum “Nu ma opri ” si “Rosu Neon” au ajuns sa fie difuzate de radiouri, trupa concertand alaturi de artisti precum Billy Idol, James Blunt si Maroon 5.

Cu doua albume la activ si un al treilea ce urmeaza a fi lansat in 2017, Les Elephants Bizarres vor inaugura scena live din JamStage, Vineri 2 Decembrie.

Warm Up si Afterparty cu DJ Jiji


THE MASH-UP ROOM

Avem placerea de a vi-l introduce pe Groovmanescu, primul DJ rezident JamStage. Open Format DJ, groovy, funky, jazzy, power bossa, funky disco & indie dance.