• Share

Unde sa te mai distrezi in oras

Unde sa te mai distrezi in oras
Foto: Trubaduro FB

Daca petrecerile din cluburi nu-s pe gustul tau si ai făcut deja toate escape room-urile din oras, nu dispera; mai ai o sansa sa te distrezi cu gasca in Bucuresti. Trubaduro - entertainment on the spot - este noul hub de distractie al bucurestenilor.

Ce zici daca, in timp ce iesi la cina in oras ai sansa sa descoperi criminalul dintr-o crima parcă rupta din filmele politiste? Dinner with murder, un concept nou pentru Romania, porneste aventura crimelor la cina in centrul Bucurestiului.

Tu doar strangi o gasca de minim 6 si faci o rezervare pe pagina de Facebook Trubaduro pentru o cina cu crima la Distrikt 42.

De poveste se ocupa tot cei de la Trubaduro. Poti alege din 3 scenarii originale: Povestea Circului Marconi, Hotel Belvedere sau, daca planuiesti o iesire cu fetele sau o seara de burlacite, te poti distra cu povestea Stiletto.

Toate cele 3 scenarii te pun in pielea unor personaje pline de secrete si mister iar, de-a lungul cinei, tu si ceilalti participanti trebuie sa gasiti criminalul.

Fiecare runda de joc aduce noi probe, scoate la iveala motive si secrete foarte importante pentru decizia finala.

Pe langa distractia la crima, Distrikt 42 ti-a pregatit si un deliciu la cina - un meniu personalizat, creat la preturi speciale pentru Dinner with murder.

Vrei sa stii mai multe?

Intra aici si afla toate detaliile jocului.

Distribuie