Pe 15-17 martie vino sa participi la un DanceMasters cum nu ai mai vazut.

Pe 15-17 martie vino sa participi la un DanceMasters cum nu ai mai vazut.

Cand si unde

Descriere eveniment

DanceMasters 2019, a 16-a editie a celui mai important eveniment de dans sportiv de la noi isi propune sa treaca la un cu totul alt nivel si sa transforme cele trei zile intr-un spectacol cu participare.

In plus, vedetele din acest an sunt must see pentru orice cunoscator sau amator al acestei discipline iar sansa sa le vezi pe toate in acelasi eveniment este, fara nicio exagerare, un privilegiu pentru care organizatorii au depus eforturi deosebite.

Primavara incepe cu DanceMasters, care are, in aceasta editie, un GrandSlam si un grandios spectacol care te poate include si pe tine, chiar pe ringul de dans.

Prima competitie sportiva de acest nivel in Romania este o fericita simbioza sport-spectacol stralucitor. Dansul sportiv la DanceMasters este arta, distractie, emotie de necrezut. Este ocazia perfecta sa uiti grijile cotidiene si sa te incarci de toata bucuria muzicii, dansului perfect, de nebunia feerica a finalelor, si chiar sa dansezi si tu pe ringul celor mai buni dansatori din lume la momentul publicului.

Poti merge de dimineata sau doar la Galele de seara: biletele sunt valabile intreaga zi, cu multiple intrari:

Sambata 16 martie sunt finalele de GrandSlam la Standard.

Duminica 17 martie sunt finalele GrandSlam la dansurile Latino Americane, la Galele Superbet.

Si in fiecare seara, program standard si latino.

Aceasta editie este prima in care ai ocazia sa vezi la Polivalenta, intreaga suflare a dansului sportiv din varful clasamentului mondial. Poti fi aproape de stralucirea perechilor magnifice, poti face poze cu dansatorii, le poti vedea coafurile extravagante, costumele surprinzatoare, dar mai ales talentul de a se misca perfect, in ritm, in bucurie exaltata, stropind publicul in energie luxurianta.

Este prima data cand poti sustine, in cea mai iubita atmosfera de concurs, perechea preferata de dansatori. Poti fi mut de uimire sau te poti exterioriza in vuietul fericirii generale.

Prezenti la mai multe editii, adorati de publicul nostru, nr. 1 mondial latino: Armen Tsaturyan - Svetlana Gudyno (Rusia) s-au inscris deja la DanceMasters 2019 GrandSlam Latino. Sunt asteptate 45 de perechi de dansatori din top 50 mondial, toate stelele dansului sportiv mondial vor fi prezente anul acesta la DanceMasters GrandSlam.

Daca te-am convins de maretia spectacolului, vino la DanceMasters 2019 la Sala Polivalenta Bucuresti in perioada 15-17 martie, biletele sunt disponibile in retelele myticket.ro si entertix.ro.

Detalii pe dancemasters.ro