Targ de produse handmade de Brumar

Targ de produse handmade de Brumar

Cand si unde

Descriere eveniment

Incep targurile de toamna si, ca in fiecare an, vom regasi oferte complete de sezon si in legatura cu toate zonele de interes, de la cele utile la cele handmade sau artizanale.

Astazi anuntam primul targ de acest fel, organizat de Asociatia Anonymo Muza.

Intre 23 - 24 noiembrie, orele 10,00 - 19,00, la Casa Universitarilor Bucuresti, str Dionisie Lupu 46 are loc cel mai maare targ al sfarsitului de toamna pentru produse handmade.

Cele mai renumite brand-uri handmade va vor astepta pentru a va reinnoi colectia de bijuterii, haine... crosetate sau cusute manual, genti, pentru a va alege tabloul preferat, sau decoratiuni pentru casa. Dintre acestia amintim YRene Concept, BratinkA Fashion, Tranzit, Amintiri Traditionale, Kreativ Art, Orfi Design, Mirabilis Art Jewelry. Tot aici veti gasi creme, lumanari parfumate si multe cadouri pentru cei dragi.


Intrarea la eveniment este gratuita. Vizitatorii vor fi intampinati cu multa voie buna, dulceata, si delicatese de Craciun, iar in inima targului vor putea participa la o tombola cu multe premii surpriza!
 

Infiintata inca din 2012, Asociatia Anonymo Muza are ca scop crearea de proiecte culturale, expozitii si targuri, de a promova artistii romani si pe cei din spatiul european.

https://www.facebook.com/events/849742292075508/

https://www.facebook.com/AnonymoMuza/