Kisstale party - Heavy Rotation Live

Kisstale party - Heavy Rotation Live

Cand si unde

Descriere eveniment

Cu toții suntem îndrăgostiți, fie de perechea noastră, fie de un cântec, o carte, o culoare sau o băutură preferată :) Așadar, declarăm de Valentine's Day party-ul tuturor celor care au avut vreodată fluturi in stomac! Heavy Rotation vor da în cinstea noastră un super concert în care ne-au pregătit cele mai frumoase cântece de dragoste live.

Ia-ți perechea și vino marți, 14 februarie, în Sufrageria True, vom avea grijă ca noaptea asta să fie de poveste. Dacă ești nepereche, Cupidon și-a pregătit săgețile pentru tine, am pus la cale câteva surprize!

Barmanii noștri nu se lasă mai prejos și te așteaptă cu surprize magice la bar. La primul cocktail/long drink comandat, perechea ta va primi unul din partea casei.

Intrarea este liberă.
Info & Rezervări: 0727.488.087.


Vor fi alături de voi Michel Kotcha (finalistul Vocea României din 2015), Ioana Abramiuc (o voce puternică și o prezență efervescentă), Andrei Neamțu (chitarist, producător și percuționist de excepție), Andrei Cornea (pasionat de tot ce înseamna sunet, special FX, controllers, samples, producător, percuționist) și Sergiu Stanciu, un tobosar extrem de talentat.

Componență:
Ioana Abramiuc (voice & percussions)
Michel Kotcha (voice & djembe)
Andrei Neamțu (guitar, timbales, samples, producer)
Andrei Cornea (special FX, controllers, samples, darbuka, producer)
Sergiu Stanciu (drums)

Check this out:
https://www.youtube.com/watch?v=I-VQm2SaP