Stingem lumina de Ora Pamantului

Stingem lumina de Ora Pamantului

Cand si unde

Descriere eveniment

Pentru a zecea oară consecutiv în România, WWF încurajează cetățeni și organizații, companii, instituții publice și centre culturale din toată țara să stingă lumina timp de o oră, pe 24 martie, la ora locală 20.30.

În plus, anul acesta, vă provocăm să vă reconectați cu natura (#connect2earth) pentru a proteja legătura strânsă pe care o avem cu acesta. Primul pas este să pornim o conversație, apoi să scriem o scrisoare pe http://ora-pamantului.ro/impreuna Toate scrisorile primite de la voi, ne vom asigura că ajung la autorități și că înseamnă un început nou. 
Apoi, trebuie să rămânem activi, să ne schimbăm comportamentul zi de zi, dar și să continuăm să solicităm schimbări care să protejeze natura, de la cei care au puterea.

În București, sărbătorim Ora Pământului la Beans&Dots și Mezanin, începând cu ora 19:30. 

Vom povesti despre natură sălbatică, despre pădurile, râurile, urșii, sturionii și zimbrii din România și rolul lor în viața noastră. Ni se alătură și:

Bucuresti Swing Dance Society 19:30 - 20:00

Rockabella 20:00 - 20:30
Rockabella este o trupă indie rock, din București din componența căreia fac parte Teodora Moroșanu (voce), Andrei Ilie (tobe) Șerban-Ionuț Georgescu (bass), Marius Popescu (chitară) și Bogdan Moroșanu (producție muzicală și sunet).

Blue Noise 20:30 - 21:00
Trupa Blue Noise este “laboratorul de voci” în care șase tineri muzicieni transpun stilul a cappella în sonorități de jazz din anii '50 - &'60, ritmuri de pop, rhythm and blues și beat box. Trupa este compusă din Ana Maria Alexa (soprana grupului), Elena Moroşanu (mezzosoprana), Ana – Criatina Leonte (alto), Zoe Flavia (alto), Mihail Grigore (tenor), Bogdan Tudor (bas) și Denis Bolborea (beatbox, looping and live fx).

The Bat - We Love IMPRO 21:00 - 21:30
The Bat este un format de teatru de improvizaţie ce se desfășoară integral pe întuneric, provocând la maxim imaginaţia. Atât spectatorii cât și actorii stau cu ochii închiși, cu luminile stinse. Pornind de la o sugestie din public, actorii improvizează personaje și efecte sonore. Distributia este: Adina Sandu, Andrei Negoiţă, Dianina Andrei, Florin Lungu, George Dumitru.

Vă așteptăm!

Pentru a vedea lista cu toate evenimentele ce au loc în România, de Earth Hour, click aici.


Înscrie-te gratuit la eveniment aici.