Sun Talks: seminarii gratuite  cu Simona Tivadar si Andrei Rosu

Sun Talks: seminarii gratuite cu Simona Tivadar si Andrei Rosu

Cand si unde

Descriere eveniment

În aprilie, Simona Tivadar și Andrei Roșu îți vorbesc despre cum să-ți redescoperi energia altfel decât s-a făcut până acum. De această dată despre cum să-ți găsești propriul stil de viață sănătos. Seminariile „Sun Talks” au ajuns la a noua ediție, sunt gratuite și se desfășoară în Sun Plaza.

Pe 14 aprilie, Simona Tivadar va vorbi despre alimentația sănătoasă – cum ne alegem ingredientele și cum să le combinăm astfel încât să primim toți nutrienții de care avem nevoie. Despre cum ne dăm seama care sunt nevoile organismului nostru și cum să ne adaptăm dieta în funcție de cât de aglomerați, obosiți sau relaxați suntem.

Pe 28 aprilie, Andrei Roșu va vorbi despre metodele prin care să-ți descoperi cea mai bună variantă a ta. Cum să te reorganizezi pentru a-ți găsi timp pentru tine și pentru lucrurile care contează cu adevărat în viața ta. Sau cum să ai rezultate mai bune atât pe plan profesional, cât și în relațiile cu cei dragi ție. Despre sănătate sufletească, relațiile cu ceilalți și cu tine.

Ambele seminarii au loc de la ora 11.00 la 13.00, în Sun Plaza, la etajul 1, între zona de restaurante și cinema. Intrarea este gratuită, dar trebuie să te înscrii completând formularul de aici, pentru fiecare seminar în parte: https://www.sun-plaza.ro/sun-talks/.