Targul de creatie feminina – La Foire de la Création Féminine

Targul de creatie feminina – La Foire de la Création Féminine

Cand si unde

Descriere eveniment

Evenimentul va avea loc intre 31 octombrie - 2 noiembrie 2017, in Piata Universitatii si are scopul de a pune in valoare creatia feminina si traditiile romanesti, oferind publicului ocazia de a asista la demonstratii de tesatorie, incondeiat de oua sau croitorie. Totodata, in cadrul Targului de creatie feminina, vizitatorii vor putea descoperi accesorii din portelan si perle de cultura, produse de ingrijire 100% naturale, realizate de femei antreprenor.


Expozantii din cadrul Targului de creatie feminina se numara printre cei mai renumiti mesteri populari, din perspectiva promovarii culturii si traditiilor romanesti, din diverse domenii de activitate ale culturii traditionale romanesti: olarit cu ceramica de Horezu, Corund si Baia Mare, sticlari din zona Munteniei si Targu-Mures, tesatura din zona Bucovinei, Munteniei, Moldova, Alba Iulia, covoare traditionale oltenesti, braie traditionale romanesti realizate manual, diverse ornamente din panusa, lemn si sticla, pictura pe sticla, icoane traditionale, produse din piele, lucrate manual, sculptura in lemn.

Program
Marti, 31 octombrie 2017
12:00 – 21:00 Targ si expozitie de meșteșuguri si produse traditionale
Miercuri, 1 noiembrie 2017
10:00 – 21:00 Targ si expozitie de mestesuguri si produse traditionale
Joi, 2 noiembrie 2017
10:00 – 21:00 Targ si expozitie de mestesuguri si produse traditionale
15:30 – 16:30 PROGRAM ARTISTIC
Orchestra Nationala Valahia – orchestra Primariei Municipiului Bucuresti, sustinuta de creart, condusa de dirijorul Marius Zorila, solista – Lavinia Goste.
Dansuri populare romanesti din Muntenia, Oltenia, Moldova si Transilvania – Scoala de Dans romanesc Larisa si Marin Barbu
Accesul este gratuit.