Alternosfera

Alternosfera

Cand si unde

Descriere eveniment

ALTERNOSFERA aterizeaza in premiera la Hard Rock Cafe, miercuri, pe 14 septembrie, la ora 21:30, pentru un show cu totul si cu totul special, unde nu vom avea mese in fata scenei pentru o atmosfera perfecta.

Alternosfera este o formaţie de rock alternativ, înfiinţată în decembrie 1998 la Chişinău. De-a lungul timpului, trupa a susţinut sute de concerte în România şi Republica Moldova, lansând cinci albume şi un EP.

În luna octombrie a anului trecut, Alternosfera a lansat albumul “Haosoleum”, ultima parte a tripticului “Epizodia”, printr-un concert inedit la Arenele Romane din Bucureşti. De asemenea, trupa a primit, pentru al treilea an consecutiv, titlul “Best Romanian Alternative Rock Band 2015”, în urma unui concurs anual organizat de Metalhead.ro. De asemenea, în cadrul aceluiași concurs, “Haosoleum” a fost desemnat “Best Romanian Alternative Album 2015”.


Biletele pentru showul ALTERNOSFERA se găsesc în format electronic pewww.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea - Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, The Vintage Pub, Cafe DEKO, Club Quantic,
stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex),Magazinele Uman , IQ BOX, reţeaua de magazine Say – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe precum si in ziua concertului la intrare.

În presale, biletele au următoarele preţuri:

- 50 de lei fara loc in fața scenei pe ringul de dans
- 80 de lei, cu loc la masă, în sală (doar 250 de bilete)

Biletele isi pastreaza preturile si in ziua concertului, la intrare.