CABAL 06 Mood II Swing Nick Monaco Matias Aguayo Terrence Parker

CABAL 06 Mood II Swing Nick Monaco Matias Aguayo Terrence Parker

Cand si unde

Descriere eveniment

Ultimul capitol din trilogia CABAL 2017 se scrie tot în Grădina Botanică pe 26 august, între 16:00 și 00:00. Ilustrăm deznodământul spectaculos al verii alături de:
☼ Legendarii producători Deep House și Garage Mood II Swing, din New York
☼ Adorabilul membru de onoare din echipajul Crew Love Nick Monaco LIVE
☼ Promotorul Cómeme ca stil de viață și muzică Matias Aguayo , din Chile
☼ Reputatul pionier Detroit House Terrence Parker aka The Telephone Man

CABAL este contextul diurn-estival ce reunește prieteni cu o ardentă pasiune comună pentru underground electronica cu reprezentații LIVE, synth-infused. Urmărind echilibrul dintre minte, fizic și spirit, cele trei componente definitorii pentru experiența umană, conceptul CABAL poate fi descoperit pe Facebook, Instagram și în Grădina Botanică.

Accesul se face DOAR prin înscrierea prealabilă într-o aplicație unică, contactând unul dintre ambasadori. Numărul invitațiilor este LIMTAT. Află mai multe de la unul dintre ambasadorii CABAL:

Răzvan Sîrbu https://www.facebook.com/razvan.mtn 0721666291 
Sinzi Baltac https://www.facebook.com/sinzibaltac 
Marius S Claudiu https://www.facebook.com/mariussclaudiu 
Sorana Nedelea https://www.facebook.com/soraanaa 
Petra Paitici https://www.facebook.com/princessapetra 
Adina Bucur https://www.facebook.com/adinaxbucur 
Cristiana Ciocoiu https://www.facebook.com/chrismarieeeee 
Maxine Cristiana https://www.facebook.com/maxine.cristiana 

Susține Grădina Botanică achitând biletul de intrare, în valoare de 7 lei, necesar pentru accesul în grădină.

Mood II Swing - New York, USA
(Eightball Records/Groove On/Nervous/King Street Classics/Strictly Rhythm/Urban)

Bine-cunoscut duo de producători din lumea house, deep house și garage Mood II Swing e format din John Ciafone și Lem Springsteen, cei mai râvniți remixeri ai anilor '90. Cu un debut oarecum modest, orientat inițial spre R&B, cei doi producători originari din New York se repoziționează rapid, revenind la prima lor dragoste, muzica house. Astfel, iau naștere legendele ringului de dans Sylvano - "Helpless", Wall of Sound - "Critical", "I Need a Bitch" la labelul Cutting și "Searchin'" la Groove On. 

Pepita de aur pentru cei doi este însă remixul Ultra Naté - "Free", lansat la Strictly Rhythm, ce-i propulsează pe cei doi pe culmile ritmurilor house din epoca de aur. Hitul aduce după sine colaborări cu producătorii BT pe "Remember", King Britt la "The Reason", precum și "Found a Cure," cu răsunet internațional. Drept recunoștință pentru semnificația artei Mood II Swing în evoluția muzicii, label-ul newyorkez Nervous include producțiile lor într-un material discografic aniversar, numit sugestiv Mood II Swing's Nervous Tracks.

https://moodiiswing.com/ 
https://www.facebook.com/moodiiswing/ 
https://soundcloud.com/mood-ii-swing 

Nick Monaco - San Francisco, USA
(SOUL CLAP Records, dirtybird)

Încă din 1990, anul în care Nick Monaco a fost conceput de doi îndragostiți hippioți la Marele Canyon, a fost clar că îi este sortită o viață magică. Originar din California de Nord, Nick adoră plimbările lungi pe malul mării, soarele și bass-ul, filtrând totul în funcție de filozofia lui personală – cu cât mai dubios, cu atât mai bine. Obișnuit cu dans intens la petreceri house și weekend-uri pline de beat-uri direct de pe vinyl, el cucerește lumea muzicală actuală prin stilul său true school clasic. 

Obsedat de mișcarea turntable și Hip-Hop, exersează scratch-uri pentru a-și perfecționa inovațiile muzicale, ce atrag atenția lui DJ Qbert, care îi solicită contribuția la glosarul instrucțional “Scratchlopedia Breaktannica”. Influențat de Deee-Lite și Elliot Smith, Nick Monaco se laudă cu gusturile sale muzicale eclectice și vaste, vizibile în “Set The Table”. Demo-ul e trimis în 2011 la Soul Clap, care sunt absolut captivați de originalitatea sa inocentă și ciudată. De atunci, Nick face parte din Soul Clap, cu un loc asigurat pe nava-mamă, Soul Clap Records. 

http://www.facebook.com/nick.monaco.music 
https://twitter.com/_nickmonaco 
https://soundcloud.com/nickmonaco 

Matias Aguayo - Berlin/Santiago de Chile
(naturasonoris/Last Night on Earth/Balance/Bedrock/Permanent Vacation/Kitsuné/Get Physical etc)

Născut în Santiago de Chile, Matias Aguayo petrece anii '90 în Köln, unde aduce o bună contribuție scenei locale de muzică electronică. Crescut ca un copil de club și DJ la diverse spații ca Liquid Sky, organizează și propriile sale petreceri cu Michael Mayer și Dirk Leyers, precum și proiectele Zimt sau Closer Musik. Pornit în turneu prin întreaga lume, își urmează propriile investigații muzicale, care-l ghidează spre conturarea unui gust sonic unic pe plan internațional, înglobat în entitatea ce se dăruiește trup și suflet muzicii noi - label-ul Cómeme. Cele mai neașteptate ritmuri, cele mai nebunatice tempo-uri și cele mai progresive stiluri electro se reunesc sub acest nume, anunțând un fenomen muzical imposibil de explicat în cuvinte. Bucurându-se de un feedback excelent din partea scenei de clubbing din Santiago de Chile, Buenos Aires, Londra, Paris, Chicago, Berlin și Detroit, acest colectiv-fantezie împrăștie în lumea largă vraja obscură a nopților intense de dans.

Aguayo trăiește acum între Buenos Aires și Paris, unde își petrece majoritatea timpului ca DJ și producător, pregătind și concerte solo sau alături de Marcus Rossknecht în duo-ul ”Broke!”. Ceea ce-l deosebește de colegii lui de breaslă, în afară de simțul său excepțional pentru percuție și stilul de muzică upbeat? Bumbumbox, o serie de petreceri gratuite și intime, rave-uri în aer liber pe străzile din Buenos Aires, Rio de Janeiro și alte metropole din America de Sud, unde Matias trăiește propria utopie prin seturi dance post-minimal pline de viață, cântând melodii futuriste specifice Comeme și jucându-se cu diverse instrumente alături de prietenii săi și sound-uri care merg de la dark disco până la techno euforic. Spiritul Bumbumbox se scurge prin venele lui Matias - un bassline contorsionat ca un dansator de limbo sub ritmurile Cumbia de "Las Cruces" și "El Camaron", turnat în ritm de carnaval ca o călătorie internațională continuă.

https://www.facebook.com/pages/Matias-Aguayo/17836647687 
https://twitter.com/aguayo_Cómeme 
https://soundcloud.com/comeme 
https://instagram.com/donmatiasaguayo

Terrence Parker – Detroit, USA
(Parker Musicworks/Intangible Records)

La mijlocul anilor ’80, mișcarea muzicală underground din Detroit vine cu ascensiunea unor artiști ca Derrick May, Juan Atkins, Carl Craig, Blake Baxter, Eddie “Flashin” Fowlkes, Jeff Mills și mulți alții. Alături de aceștia, Terrence Parker se remarcă drept un producător și DJ Detroit House iscusit, fiind unul din pionierii mișcării Inspirational/Gospel House. Ca DJ, Terrence Parker aka “TP” devine legendar prin stilul său de mixat foarte tehnic. TP folosește un receptor de telefon ca și cască pentru mixat, de unde și porecla de “Telephone Man”. Din 1988 până în prezent, TP a lansat peste 100 de înregistrări cu hituri ca “Love’s Got Me High”, “The Question” sub diferite labeluri: Studio K7, KMS, Simply Soul, Deconstruction, Universal, EMI, Virgin și Sony/BMG, punând muzică în peste 42 de țări.

Proiectele și remixurile lui TP includ artiști populari ca Kelly Rowland, Michelle Williams, Wyclef feat Akon, Beyonce & Shakira, Kanye West, Christina Aguilera, Chris Brown și mulți alții. Producțiile muzicale ale lui Terrence, remixurile și activitatea de DJ au fost apreciate și răsplătite pentru importanța lor în evoluția muzicii contemporane de către Detroit Historical Museum’s History of Techno International Exhibit și Indiana State University’s Department Of African American Music And Culture. 

https://www.facebook.com/OfficialTerrenceParkerMusic/
http://www.terrenceparkermusic.com/
https://soundcloud.com/terrence-parker

Partener: [ahead]

Sponsori: [absolut][grolsch][aqua carpatica][urban monkey]

Media: [24 fun, actuality.ro, alltime clubbing, anyplace.ro, best-event.ro, bestmusic.ro, bucharest city app, djsets.ro, hyperflesh.ro, iconcert.ro, infomusic.ro, in stilul meu, musicaddict.ro, musicnights.ro, m.o.v. (miscarea oamenilor visatori), orasulm.eu, one vibe, papercuts.ro, revista atelierul, revista iqool, social agenda, sapte seri, student din provincie, urban.ro, uzr.ro, vinsieu.ro, zile si nopti]

ACCESUL PERSOANELOR SUB 18 ANI STRICT INTERZIS!