Expozitie de fotografie de concert #Find_Us – Best of 2016

Expozitie de fotografie de concert #Find_Us – Best of 2016

Cand si unde

Descriere eveniment

Ne-ati remarcat prezenta la concerte, plimbandu-ne mereu prin fata scenei, pe parcursul primelor 3 piese din cadrul recitatului, incercand din rasputeri sa surprindem cele mai bune momente, pe care apoi, sa le transformam in fotografii demne de privit iar si iar. Fie ca fotografia de concert reprezinta pentru noi un job sau doar un hobby, dorinta de a crea imagini care surprind esenta muzicii este la fel de intensa.

#Find_us este o asociatie care dorește să arate publicului viziunea fotografilor raportată la artistul care urcă pe scenă, la reacțiile acestuia și la public. Scopul principal este înțelegerea complexității și pasiunii care există în spatele obiectivului foto.

Prima propunere adusa de #find_us in 2015 a fost cel mai amplu proiect dedicat fotografiei de concert, care a fost realizat pana in acest moment in Romania. Ne dorim sa continuam aceasta activitate, asadar, in 2017, va invitam la vernisajul unei expozitii in retrospectiva – Best of 2016. Motorul din spatele acestei serii de expozitii este dorinta de a arata publicului pasiunea din spatele obiectivului, cautarea cadrului perfect, zecile de mii de ore de munca depuse pentru fotografiile care mai apoi sa-i bucure pe cei prezenti la un eveniment. #find_us este un concept care speram sa dea nastere unei focalizari pentru pasiunea de a FI fotograf.

Astfel va invitam la o expozitie inedita de fotografie de concert organizata de 16 fotografi romani acreditati la cele mai importante concerte din tara si nu numai. Aveti ocazia sa vedeti o colectie de 48 de fotografii memorabile cu artisti precum: Alice Cooper, Iron Maiden, Rammstein, Brian May, Johnny Depp, Beth Hart si multi altii. 

Expozitia va dura 21 de zile in aceeasi locatie iar intrarea este gratuita pe toata perioada expozitiei.

Fotografiile expuse, un mix bazat pe diverse stiluri de muzica printre care rock, pop, spectacole de balet sau muzica clasica si jazz, sunt semnate de urmatorii 16 fotografi: Mihai Max Anghel, Andy Biro, Vlad Busca, Cezar Cazan, Anca Dumitrescu, Miluta Flueras, Carlos Funes, Catalin Ilnitchi, Gabriel Isac, Florin Matinca, Andrada Mihailescu, Stefan Tivodar, Mihai Vasilescu, Ciprian Vladut, Mihai Voicu si Paul Voicu

De asemenea, in cadrul vernisajului v-am pregatit o surpriza: formatia RoadKillSoda va sustine un recital acustic pentru a marca ceea ce noi speram sa fie o seara de poveste in compania celor 16 fotografi care au contribuit la acest eveniment si a imaginilor lor.