FIBA EUROBASKET 2017

FIBA EUROBASKET 2017

Cand si unde

Descriere eveniment

FIBA EUROBASKET 2017 se va juca pentru prima dată în istorie și în România, în Cluj-Napoca, la Sala Polivalentă, în perioada 31 august – 7 septembrie 2017 și va fi cel mai mare eveniment sportiv ce va fi organizat vreodată în țara noastră.

Evenimentul va aduce la Cluj-Napoca un spectacol total de baschet la cel mai înalt nivel, unic în România, la care va lua parte și echipa României de baschet.

Iubitorii de sport sunt invitați să își cumpere bilete din timp pentru a beneficia de reduceri mari de preț și să fie alături de Naționala de baschet, “Vulturii”, într-un moment istoric, când va intra din nou pe teren la cea mai importantă competiție europeană de baschet, după o absență de 30 de ani.

FIBA EUROBASKET 2017 se va disputa în perioada 31 august – 17 septembrie 2017, în 4 orașe: Cluj-Napoca (România), Istanbul (Turcia), Helsinki (Finlanda) și Tel Aviv (Israel), fiecare dintre acestea oferind individual propriile pachete de bilete la marele eveniment sportiv.

Biletele la meciuri s-au pus în vânzare în Israel de marți, 27 septembrie, în Turcia de miercuri, 28 septembrie, în România de joi, 29 septembrie și în Finlanda - de vineri, 30 septembrie.

Pe 22 noiembrie 2016 va avea loc tragerea la sorți a grupelor, la Istanbul, în Turcia.

 

 

Cluj-Napoca, 29 septembrie 2016 – Federația Română de Baschet, organizator al FIBA EUROBASKET 2017 în România, anunță că începând de astăzi sunt disponibile bilete la meciurile ce se vor disputa la Cluj-Napoca în cadrul FIBA EUROBASKET 2017, acesta urmând să fie cel mai mare eveniment sportiv ce va fi organizat vreodată în țara noastră.

Biletele se pot cumpăra de astăzi pe www.eurobasket2017tickets.ro sub formă de abonamente la cele 5 meciuri ale României sau la toate cele 15 meciuri ale giganților Europei ce se vor disputa la Cluj-Napoca și beneficiază de reduceri semnificative de preț de până la 45%, până pe 22 noiembrie 2016. Abonamentul ”Follow My Team” la cele 5 meciuri ale României oferă 40% reducere față de prețul de listă al unui meci individual, fiind disponibil la prețuri pornind de la 150 lei la 600 lei, în funcție de categorie. Abonamentul complet la toate cele 15 meciuri ce se vor juca la Cluj-Napoca, “Tournament Pass”, oferă 45% reducere, cu prețuri începând de la 265 lei.