Noblesse Palace Christmas Fair

Noblesse Palace Christmas Fair

Cand si unde

Descriere eveniment

Magia incepe pe 16 decembrie la Palatul Noblesse. Fii parte din poveste!

Program Noblesse Palace Christmas Fair 16 decembrie
14:00-19:00 acces expozitie
19:00-22:00 Noblesse Christmas Ball - Bal caritabil in beneficiul Touched Romania.

17 decembrie
14:00-20:00 acces expozitie
17:00-19:00 Santa Claus is coming to… Palace

18-21 decembrie
14:00-20:00 acces expozitie

22 decembrie
14:00-17:00 acces expozitie

Accesul la targ se va face pe baza de bilete. Pretul unui bilet este de 15 lei/vizitator/zi. Biletele se pot achizitiona de la intrarea Palatului Noblesse.

Targul se va deschide pe 16 decembrie, iar vizitatorii sunt asteptati cu surprize si momente speciale in fiecare seara.
Palatul Noblesse - Lifestyle Palace se transforma intr-o locatie festiva cu miros de brad si scortisoara, in care vizitatorii se vor putea bucura din plin de spiritul Craciunului in timp ce aleg cadouri inspirate si originale pentru cei dragi, decoratiuni, mic mobilier, produse handmade, piese vestimentare, bijuterii, parfumuri, produse de beauty, bauturi, produse traditionale si delicatese.

Atmosfera de poveste va fi intregita prin concertele de Craciun sustinute de Grupul Vocal Instrumental Dinu Lipatti, de venirea mosului incarcat de cadouri si de Balul Caritabil Noblesse Christmas Ball in beneficiul fundatiei Touched Romania.

16 decembrie: NOBLESSE CHRISTMAS BALL, bal caritabil
Program: 19:00 - 22:00
Vizitatorii sunt invitati sa se bucure de o atmosfera magica, pe parcursul unei seri pline de momente speciale oferite de All's Choir & Ballet Company.
Atmosfera de poveste va fi completata de un concert concert sustinut de copii, dar, cel mai important, cei prezenti vor fi invitati sa se transforme pentru o seara in Mos Craciun.
Astfel, in cadrul balului se va desfasura o licitatie tacuta cu scop caritabil, in cadrul careia vor putea fi achizitionate lucrari de arta, produse hand-made, decoratiuni si creatii de designer, urmand ca suma stransa impreuna cu incasarile din biletele de intrare din seara balului sa fie donate fundatiei Touched Romania.

17 decembrie: SANTA CLAUS IS COMING TO ... PALACE
17:00-19:00
In aceasta perioada a anului ne aflam pe teritoriul povestilor si visurilor din copilarie, astfel incat, seara de17 decembrie va fi una speciala. dedicata celor mici, dar si celor mari, in care ne vom intalni cu Mos Craciun incarcat de cadouri.

“Prin Noblesse Palace Christmas Fair dorim sa-i invitam pe cei care ne trec pragul intr-o lume de poveste. Casa noastra din inima Bucurestiului se imbraca in haine de sarbatoare, iar alegerea cadoului pentru cei dragi devine o calatorie printre obiecte unice si interioare rafinate, printre gusturi si arome ce ne poarta in lumea magica a sarbatorilor de iarna.” – Loredana Preda, CEO, Noblesse Group International.

Noblesse Palace Christmas Fair, al patrulea eveniment din seria “Noblese Palace Lifestyle Fairs”, ofera publicului timp de 7 zile optiuni variate pentru cadouri si decoratiuni de Craciun unice si originale.