Vita de Vie

Vita de Vie

Cand si unde

Descriere eveniment

Având piese emblematice pentru cultura muzicală autohtonă, Viţa de Vie a reuşit în cei 20 de ani de existenţă să devină şi să se menţină ca una din cele mai importante şi apreciate trupe din România.

Alternativul lor ludic dublat de nervul, umorul şi conştiinţa socială a lui Adrian Despot poartă publicul prin zone muzicale alternative rock și hardcore, cu influențe jazz, rap, sau reggae şi împletește armonios latura melodic- romantică cu subiectele și temele actuale non-mainstream. Implicarea socială şi comentariul direct, dar fin, menţin Viţa de Vie la fel de tânără, proaspătă şi relevantă astăzi ca la începuturi, iar asta se simte în toate apariţiile lor, fie ele discografice, TV sau în concertele debordante de energie.

Pe 29 octombrie, Vița de Vie au lansat un nou álbum, ”un amalgam de emoție și energie, decantat prin filtrul celor 20 de ani petrecuți pe metereze” - Adrian Despot.

www.facebook.com/vitadevie

 

Intrare: 30lei
Biletele au fost puse in vanzare in avans, la club si online pe https://eventbook.ro/music/bilete-vita-de-vie-bt-live-8-control-club