Adresa

Calea Vitan, Vitan, Bucuresti

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Statie ITP

Descriere loc

DESPRE SIXT NEW KOPEL ROMANIA

Singura companie prezentă pe piaţa din România care ofera, în acelasi timp, servicii de leasing operational şi rent-a-car, SIXT NEW KOPEL a intrat pe piaţa locală în 2005, fiind prima companie care a adus leasingul operaţional în România. În 2006, primeşte, în exclusivitate, licenţa Sixt pentru România si devine unul dintre cei mai mari furnizori de servicii rent-a-car la nivel internaţional. De la începutul activităţii în România, SIXT NEW KOPEL pune la dispoziţia clienţilor o gamă largă de servicii la cele mai înalte standarde internaţionale. Cu o reţea în continuă expansiune, SIXT NEW KOPEL are, în prezent, birouri deschise în Bucuresti, Iasi, Bacău, Constanţa, Timişoara, Cluj Napoca, Sibiu şi Braşov. In 2008 Sixt New Kopel a lansat divizia de vanzari auto second hand, oferind clientilor masini din propria flota. Aceste autoturisme sunt oferite cu o garantie din bara in bara, pe o perioada de un an, serviciu unic pe piata din Romania.

Despre AAA AUTO Group:

AAA AUTO Group este activă pe piaţa auto second hand de 16 ani şi s-a extins organic, începând cu Republica Ceha şi continuând cu celelalte ţări ale Comunităţii Europene. Din 2007, compania este listată la Bursa de Valori din Praga şi din Budapesta. În prezent, compania operează printr-o reţea de 34 de sucursale, prezente în 4 ţări precum: Republica Cehă, Slovacia, Ungaria şi România. Compania a intrat pe piaţa din România în 2005 având reprezentanţa la Bucureşti. 8,000 de maşini second hand a vândut până acum în România. Numai în 2008, AAA AUTO Group a vândut, la nivel internaţional, peste 60,500 de maşini second hand. Conform unui studiu de piaţă, realizat de către Ernst & Young, AAA AUTO Group s-a situat în top 10 companii distribuitoare de maşini second hand în 2008. 

 

Ambele companii, SIXT New Kopel şi AAA AUTO Group, îşi vor desfăşura independent activitatea în România, dar sub acelaşi brand: AAA New Kopel.

Distribuie