Adresa

Soseaua Nicolina, Podu Ros, Iasi(bloc H1, sc.B, ap. 1)

Contact

  • Telefon mobil0726332690
  • Telefon fix0232451512
  • Websitehttp://www.agentieturismiasi.ro/

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Agentia de turism Alfatravel va pune la dispozitie oferte minunate de turism intern si turism extern. Insa asta nu este tot; Alfatravel va ofera servicii complexe ideale pentru petrecerea concediului: excursii in tara şi peste hotare, rezervari de bilete de avion, rezervari la hoteluri, inchiriere de masini. Pentru siguranta dumneavoastra şi pentru ca sederea e mai placuta atunci cand esti asigurat, ne ocupam si de toata gama de asigurari specificie turismului (medicale, asigurarea de anulare a pachetelor turistice).

Dorim sa obtinem excelenta in materie de calatorii prin creativitate, transparenta si implicare. Punem inainte de toate clientul iar apoi restul vine de la sine. Timpul dumneavoastra este foarte important de aceea consultantii nostrii au grija sa raspunda cat mai prompt cererilor dumneavoastra.

Reusim sa adaptam pachetele turistice in functie de necesitatile fiecarui turist. Fie ca faceti turism de grup ori turism individual la Alfatravel gasiti pachetul ideal pentru dumneavoastra.

Distribuie