Adresa

George Enescu, 25, Bucuresti

Program

  • L - D10:00 - 24:00

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Accepta grupuri
  • DJ
  • Organizeaza evenimente
  • Brunch
  • Cina
  • Mic dejun

Descriere loc

Deschis de prieteni pentru prieteni, A'live Pub&Club isi doreste sa devina Km 0 al muzicii live si al divertismentului de cea mai buna calitate.

Restaurantul nostru deschis zilnic de la ora 10:30 iti ofera un meniu variat cu preparate romanesti si din bucataria internationala. O buna selectie de vinuri. Bauturi alcolice si non alcoolice impreuna cu atmofera calda si muzica de calitate vor contribui la petrecerea unui timp cat mai placut in A'live. In cadrul serilor de club, va stau la dispozitie preparatele din meniul nostru de seara.

In fiecare miercuri, incepand cu orele 21:00, scena A'live iti sta la dispozitie, sa canti si sa ne incanti, alaturi de prieteni, la o seara de Karaoke.

Joi e seara in care nume mari ale blues-ului si folk-ului vor evolua pe scena A'live incepand cu orele 21:00.

Vineri incepem weekend-ul la orele 23:00 impreuna cu cele mai bune trupe romanesti de cover-uri. Pregateste-te de o noapte nebuna de cantat si de dansat.

Sambata, PASAGER - Rocks A'live! Trupa noastra rezidenta, PASAGER va da semnalul inceperii petrecerii la orele 23:00 cu melodii proprii pecum si cu multe hit-uri din repertoriul international. DJ Bogdan Nicolescu va va tine A'live pe durata intregii nopti, cu cea mai buna muzica. Pregatiti-va de o noapte lunga!

Duminica, hohotele de ras din A'live se vor auzi in toata zona Piata Romana. Incepand cu orele 21:00 Trupa de teatru de improvizatie OBLIGO va va incanta cu un show exploziv, menit sa va incarce bateriile pentru saptamana ce urmeaza. Petrecerea cotinua cu Karaoke.

Distribuie