Allianz-Tiriac Asigurari - Iulius Mall

Servicii comerciale Asigurari

Adresa

Aristide Demetriade, Mall, Timisoara(Demisol)

Program

  • L - D10:00 - 22:00

Contact

  • Telefon fix0256244050
  • Websitehttp://www.allianztiriac.ro

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Allianz-Tiriac Asigurari ofera la ora actuala o gama completa de produse si servicii de protectie si planificare financiara, pe toate segmentele de asigurari - auto, bunuri, raspundere, viata, sanatate -, dar si in domeniul administrarii pensiilor private. Definitoriu pentru succesul Allianz-Tiriac a fost echilibrul pastrat, in permanenta, intre ritmul de dezvoltare si siguranta financiara a companiei.

Diversificarea progresiva a gamei de produse in concordanta cu nevoile clientilor si adaptarea lor in permanenta la tendintele cererii au reprezentat elemente de strategie care au avut o contributie importanta la dezvoltarea echilibrata a afacerilor Allianz-Tiriac. Astazi, portofoliul de asigurari al companiei are o structura diversificata, incluzand practic toate tipurile de produse de protectie si planificare financiara, din gama asigurarilor generale, asigurarilor de viata si sanatate, actvitatea extinzandu-se, incepand din 2007 si pe segmentul administrarii private a pensiilor. Pe termen mediu si lung prioritatea Allianz-Tiriac este aceea de a deveni numarul 1 in preferintele clientilor sai prin produsele si serviciile de protectie si planificare pe care le ofera. 

Am pus clientul in centrul preocuparilor noastre, dezvoltand produse si servicii adaptate, performante si flexibile.

Inca de la inceput, una din preocuparile constante ale Allianz-Tiriac s-a concentrat in directia dezvoltarii unor produse si servicii la cele mai inalte standarde de calitate. 
Permanent, am implementat solutii inovatoare, menite sa ne aduca mai aproape de clientii nostri. Astfel, am implementat inca din anul 2006, in premiera pe piata asigurarilor din Romania, un sistem de ofertare pentru politele Casco, ce genereaza prime individualizate, corelate riguros cu profilul de risc al clientului, cu istoricul daunalitatii acestuia si caracteristicile tehnice ale autovehiculului si nu in ultimul rand, cu gradul de fidelitate a clientului in ceea ce priveste relatiile contractuale cu Allianz-Tiriac. 
De asemenea, imbunatatirea serviciilor de solutionare a daunelor a fost o preocupare constanta de-a lungul timpului, astfel incat clientii nostri sa beneficieze de cele mai bune si rapide servicii in cazul in care au o dauna. Odata cu centralizarea procesului de solutionare a daunelor auto am reusit sa facem inca un pas in directia imbunatatirii serviciilor oferite de companie, clientul avand astfel un singur punct de contact unde poate aviza dauna produsa si de unde poate obtine toate informatiile de care acesta are nevoie - Contact Center-ul Allianz-Tiriac. 
Am continuat in acelasi timp sa dezvoltam produse performante, flexibile, ce ofera clientului posibilitatea de a alege dintre planurile de asigurare oferite varianta potrivita nevoilor sale specifice, din perspectiva riscurilor acoperite si a primelor de asigurare corespunzatoare. 

Distribuie