Arena Fitness Center

Sport & Hobby Sali de sport

Adresa

Nicolae Titulescu, Cipariu, Cluj-Napoca(et 1, langa restaurant Bolero)

Program

  • L - V08:00 - 22:00
  • Sambata08:00 - 20:00
  • Duminica13:00 - 17:00

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Garderoba

Descriere loc

Arena Fitness Center a avut deschiderea oficiala in 3 decembrie 2010, cu participarea campionului mondial roman in kickbox Ciprian Sora si a vicepresedintelui Federatiei Romane de Arte Martiale Ioan Garbea.

 

Arena Fitness Center s-a deschis pentru a va oferi un pachet complet de servicii la standarde inalte in Culturism, Fitness, Aerobic si Kickbox.

 

La noi puteti gasi echipamente profesionale de ultima generatie si instructori calificati care va vor ghida pe parcursul antrenamentului si va vor ajuta sa va depasiti limitele pentru a obtine rezultate exceptionale.

 

Va oferim programe specializate pentru modelarea corpului, pierderea in greutate si obtinerea unei conditii fizice excelente, dar si pentru reducerea stresului in viata de zi cu zi si imbunatatirea starii generale de sanatate.

 

Avem un program flexibil si o gama larga de abonamente accesibile tuturor.

 

Arena Fitness Center va ofera locul ideal in care puteti obtine rezultate uimitoare, fie ca sunteti incepator sau sportiv de performanta. Centrul este dotat cu aer conditionat, incalzire centrala, dusuri si toalete, vestiare cu cheie pentru depozitarea obiectelor personale in timpul antrenamentului, plasme si sistem audio etc.

 

Arena Fitness Center este deschis pentru tine pe Bulevardul Nicolae Titulescu, nr. 2, etaj 1, langa restaurant Bolero, deasupra Astra Asigurari, Piata Cipariu!

Distribuie