Adresa

Str 14 Decembrie 1989, Stefan cel Mare, Iasi

Program

  • L - V10:00 - 18:00
  • Duminica10:00 - 14:00

Contact

  • Websitehttp://www.artdecor.ro
  • Telefon fix0232215570
  • Telefon fix0232264551
  • Email[email protected]
  • Telefon mobil0744704445

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

 

Daca v-ati construit o casa in care ati investit multi bani si multe sentimente, cu siguranta doriti sa aveti un interior care sa reflecte aspiratiile si personalitatea dumneavoastra. 
Firma “Elma Stil” din Iasi, infiintata in 1992 se individualizeaza prin unicitatea creatiilor sale sub marca “Art Decor” - produsele si serviciile materializandu-se in tot ceea ce inseamna decor textil.
perdele, draperii
lenjerii pat
cuverturi, perne, pilote
covoare, tapiserii
accesorii
servicii de consilere, coasere si montare
Partenere in aceasta afacere, Elena Ciobanasu si Mara Amarandei rezuma astfel inceputurile : “Credem ca totul a pornit de la pasiunea noastra pentru frumos, pentru lucrurile originale si personalizate”. 
Deviza sub care lucram, “Noi nu oferim retete, Noi gasim solutii”, inseamna ca tinem cont de aspiraiile si asteptarile fiecarui client. Odata cu cresterea existentei clientilor ne-am dezvoltat s

Daca v-ati construit o casa in care ati investit multi bani si multe sentimente, cu siguranta doriti sa aveti un interior care sa reflecte aspiratiile si personalitatea dumneavoastra. 
Firma “Elma Stil” din Iasi, infiintata in 1992 se individualizeaza prin unicitatea creatiilor sale sub marca “Art Decor” - produsele si serviciile materializandu-se in tot ceea ce inseamna decor textil.perdele, draperiilenjerii patcuverturi, perne, pilotecovoare, tapiseriiaccesoriiservicii de consilere, coasere si montarePartenere in aceasta afacere, Elena Ciobanasu si Mara Amarandei rezuma astfel inceputurile : “Credem ca totul a pornit de la pasiunea noastra pentru frumos, pentru lucrurile originale si personalizate”. 
Deviza sub care lucram, “Noi nu oferim retete, Noi gasim solutii”, inseamna ca tinem cont de aspiraiile si asteptarile fiecarui client. Odata cu cresterea existentei clientilor ne-am dezvoltat si noi. Avem parteneri si furnizori din Romania, cat si Germania, Polonia, Turcia, Italia si Spania. 

 

Distribuie