Astop Broker - Polus Center

Servicii comerciale Asigurari

Adresa

Avram Iancu , Floresti, Cluj-Napoca

Program

  • L - D10:00 - 22:00

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

ASTOP Broker de Asigurări este o societate de brokeraj în asigurări ce oferă consultanţă, intermediere şi asistenţă în asigurări. Experienţa echipei noastre, relaţiile solide cu societăţile de asigurări şi viziunea privind importanţa nevoilor clientului au făcut ca societatea noastră să ocupe un loc de cinste în topul societăţilor de profil.

Grupul ASTOP este format din societăţile: ASTOP Broker de asigurare,ASTOP Broker de Pensii private, ASTOP Lichidator de daune, ASTOPBroker de Credite.

ASTOP vă poate oferi toate tipurile de asigurări, alegând cea mai bună ofertă de pe piaţă pentru nevoile dumneavoastră şi garantează că o sa vă fie alături ori de câte ori veţi avea nevoie de sprijinul nostru.

ASTOP răsplăteşte fidelitatea clienţilor printr-un discount de 7% la fiecare a 4-a asigurare încheiata în nume propriu.

 

La Polus Center ai de ales din peste 180 de magazine care îţi oferă cea mai diversificată gamă de produse. Astfel, poţi fi sigur că mereu vei găsi ceea ce ţi se potriveşte.

La Polus Center găsiţi cele mai bune branduri internaţionale şi locale. Vă puteţi satisface pofta de cumpărături la Zara, Bershka, New Yorker, Il Modo, Media Galaxy, Debenhams, L`Occitane şi multe altele. Şi pentru că nu vrem să vă lipsească nimic la Polus Center găsiţi nu mai puţin de şapte unităţi bancare.


Distribuie