Aviva Agentia Bucuresti 1

Servicii comerciale Asigurari

Adresa

Str. Buzesti, Victoriei, 1, Bucuresti

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Aviva este prezenta pe piata din Romania prin intermediul a 2 companii:

- Aviva Asigurari de Viata
- Aviva Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Privat

Aviva este cea mai veche companie de asigurari din lume, cu o experienta de peste 300 de ani. Compania si-a inceput activitatea in Marea Britanie, oferind produse de protectie pentru comerciantii maritimi.

Astazi, Aviva este cel mai mare furnizor de asigurari de viata si economii pe termen lung din Marea Britanie si unul dintre furnizorii de top din Europa. Aviva este activa in 28 de tari, avand active in administrare de 379 miliarde lire sterline si deservind 53,4 de milioane de clienti prin intermediul celor 45.000 de angajati.

Pe piata din Romania, Aviva si-a inceput activitatea in anul 2000 prin intermediul companiei de asigurari de viata. De-a lungul timpului s-a pozitionat in topul asiguratorilor de pe piata, protejeaza si administreaza veniturile clientilor oferindu-le o gama variata de produse pentru nevoile specifice si in continua schimbare ale acestora. In linie cu strategia de dezvoltare, din anul 2007 Aviva si-a extins prezenta pe piata romaneasca prin infiintarea companiei de pensii, Aviva Societate de Administrare a unui Fond de Pensii Privat.

Distribuie