Adresa

Bulevardul Alexandru Lapusneanu, Tomis III, Constanta(In incinta City Park, Parter, Lake Level)

Program

  • L - D10:00 - 22:00

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Acces persoane cu dizabilitati motorii

Descriere loc

Cu o retea de 19 magazine in Bucuresti si in tara, Bam Boo propune un curent estetic propriu, prin gama sa completa de produse decorative, cadouri utile pentru camin sau accesorii de bun gust, care confera un plus de stil aranjamentelor speciale. Produsele Bam Boo inseamna dincolo de calitate si functionalitate, un mod de exprimare a personalitatii, produsele noastre fiind dedicate confortului personal, fizic sau psihic.

Gama larga de produse se imparte in trei categorii importante: idei originale de cadouri, decoratiuni pentru casa si obiecte destinate wellness-ului. Din ultima categorie fac parte atat obiectele destinate decorarii si utilarii bucatariei, unde veti gasi alternative moderne, retro sau exotice pentru vesela si ustensile, cat si produse pentru baie, dedicate atat starii de bine prin seturile de ingrijire si de masaj, dar si decorarii prin gama bogata de accesorii.

Descoperiti solutii creative pentru confortul caminului dmneavoastra prin gama bogata de lampi, tabureti, covoare, cutii de bijuterii, tablouri si alte mici obiecte decorative, completand astfel mobilierul fabricat din materiale exotice, rezistente, cu piese precum noptiere, mese pliante sau suporturi de costume.

Distribuie