Banca Italo Romena

Financiar Banci

Adresa

Strada Stihii, Tg. Cucu, Iasi(la intersectie cu Strada Sararie, Bloc Stihii, Corp C1)

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

  • Bancomat

Descriere loc

Banca Italo Romena a fost infiintata in anul 1980 ca un prim exemplu de joint-venture intre Italia si Romania in sectorul bancar, iar in anul 2000 a fost achizitionata de catre Veneto Banca. Prin achizitionarea Bancii Italo Romena s-a dorit crearea unui punct de sprijin bancar pentru afacerile numerosilor intreprinzatori italieni care si-au dezvoltat sau si-au transferat activitatile in Romania.

Banca Italo Romena s-a deschis treptat pietei operatorilor romani si, desi mentine o clara orientare corporate, se adreseaza astazi familiilor si institutiilor oferind o gama completa de servicii si produse financiare proiectate pentru a raspunde diverselor nevoi, in mod rapid si eficient. Banca se distinge tocmai prin capacitatea sa de a gasi solutii personalizate, studiate pe baza exigentelor specifice ale clientului. Printre produsele cele mai solicitate se regasesc creditele ipotecare, creditele de consum si cardurile de credit.

Sediul central al Bancii Italo Romena se afla la Treviso (Italia), aceasta fiind o institutie de drept italian supusa normelor si prevederilor Bancii d’Italia. Banca Italo Romena opereaza in Romania prin Sucursala cu sediul in Bucuresti a carei retea cuprinde 22 agentii aflate in cele mai importante orase si a carei activitate se afla sub supravegherea Bancii Nationale a Romaniei. Banca Italo Romena este astfel o banca de incredere pentru persoanele fizice si juridice deopotriva, avand in vedere ca oferta de servicii si produse respecta normativele celor doua organe de control si supraveghere a institutiilor bancare. 

Banca Italo Romena are o stransa colaborare cu societatea de leasing Italo Romena Leasing IFN desfasurand prin intreaga retea teritoriala activitatea de leasing instrumental, imobiliar si auto.

Prin oferta de produse si servicii, Banca Italo Romena garanteaza clientilor sai o maxima siguranta economica si financiara.

Distribuie