Bebeloo - Iulius Mall

Shopping Copii

Adresa

Aristide Demetriade, Mall, Timisoara(Etaj)

Program

  • L - D10:00 - 22:00

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Noi suntem Bebeloo, lantul de magazine cu hainute pentru copii cu talent si personalitate. Gasesti la noi marci de imbracaminte si incaltaminte din Europa si Statele Unite printre care Tuc Tuc, Pan con Chocolate, Camper, See Kai Run (asta ca sa enumeram doar cateva).

Daca l-am lasa pe Bebe sa ne prezinte, ar zice ca el, in calitate de inventator al familiei, vede dulapul cu  hainute ca pe o casa a surprizelor. Aici poate ascunde tot felul de secrete, masinute, cutii de instrumente de mestesugit prin casa, carti pe care nu le intelege, dar care sigur ii vor folosi cand va creste mare. 

Daca Loo ar spune cateva cuvinte, nu s-ar balbai. Ar spune clar si raspicat ca ei ii place sa se accesorizeze, sa imbrace hainute din cele mai fistichii si sa se admire in oglinda spre disperearea Mamei, care o cheama sa ii dea o mana de ajutor in bucatarie. Dar ea mai trage de timp si se viseaza balerina pe o scena mare.

Amandoi au dreptate. Si asta pentru ca Bebeloo este “for the little star in you”. Stim ca in fiecare copil se ascunde o mică stea, cu talent şi personalitate, iar noi vrem sa o facem sa straluceasca!

La noi vei gasi mereu, indiferent de sezon, hainute cool, care pun in valoare creativitatea si ideile ghiduse ale celui mic! Vei gasi veselie, culori fructate…si apoi, colectii nesfarsite de hainute desprinse parca din basme, in buline, in dungi, chic, ceremony sau  sport. Toate pentru micutul tau!

Numai la noi moda e o joaca de copii! 

Te asteptam la Bebeloo!

Distribuie