Adresa

Strada Sf. Lazar, Sala Sporturilor, Iasi(in incinta Cladirii Gabriel Business Center, et. 4)

Contact

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

"Bostina si Asociatii" este o casa de avocatura full-service, ce asigura consultanta juridica si reprezentare in probleme complexe ce tin de economia romaneasca. Are cea mai extinsa retea de birouri teritoriale si este singura casa de avocatura din Romania cu birouri internationale.

Biroul Teritorial Iaşi a fost înfiinţat în ianuarie 2006, situându-se încă de la început printre jucătorii importanţi de pe piaţa avocaturii ieşene. Primul proiect de anvergură asistat de Biroul Iaşi a fost sprijinul acordat CET Iaşi pentru obţinerea acordului de împrumut cu BERD în iarna 2006 şi renegocierea Acordului de asociere în participaţiune dintre Consiliul Local Iaşi şi Iulius Group SRL în vederea edificării proiectului Palas.

De atunci, Biroul Teritorial Iaşi a fost implicat în majoritatea proiectelor de anvergură de pe plan local, în egală măsură acordând suportul clienţilor societăţii pentru activităţi derulate pe raza judeţelor Iaşi, Botoşani, Suceava, Bacău, Neamţ, Vaslui.

Principalele proiecte derulate în cursul anului 2010 au implicat: asistenţă juridică acordată UNICREDIT ŢIRIAC BANK SA în cadrul proiectului de asistenţă şi reprezentare juridică a intereselor băncii la nivel naţional; asistenţă juridică acordată APAVITAL SA IAŞI, în calitate de principal client local, precum şi asistenţă juridică acordată punctual, în special pentru probleme de drept comercial şi de contencios fiscal, pentru Ministerul de Finanţe – Oficiul de Plăţi şi Contractare Phare, Ashroich România, Cominco SA, Biroul de Turism pentru Tineret, Administraţia Naţională Apele Române.

Distribuie