Brise - Maritimo Shopping Center

Shopping Imbracaminte

Adresa

Bulevardul Aurel Vlaicu, 220, Constanta

Program

  • L - D10:00 - 22:00

Contact

  • Websitehttp://www.brise.ro/

Informatii generale

WI-FI
Parcare
Plata cu cardul
Aer conditionat

Alte informatii

Descriere loc

Imagineaza-ti ca ai la dispozitia ta o garderoba perfecta, completa si sofisticata, care sa te serveasca oricand: la birou, in calatorii, seara in oras sau la ocaziile speciale. Imagineaza-ti, in fiecare zi, placerea de a fi imbracata dupa gustul personal, in acord cu trendurile modei, cu momentul zilei, cu evenimentul la care iei parte.

Poti gasi acesta garderoba in magazinele noastre: adevarate dressing-uri care te pot inspira sa alegi exact ce ai tu nevoie- atunci cand ai nevoie : o rochie de zi croita lejer si accesorizata discret, o camasa impecabila pentru birou sau o rochie fabuloasa de seara care sa-ti puna in valoare frumusetea si naturaletea.

Marea calitate a colectiei noastre este versatilitatea - hainele pot fi combinate foarte usor intre ele, cu alte articole de vestimentatie pe care deja le ai, pot fi accesorizate cu esarfe, coliere, brose. Aceeasi bluza- sau rochie-poate fi purtata in mai multe feluri cu diferite accesorii, astfel incat, cu un numar de produse de baza poti crea multe tinute foarte frumoase, foarte personale si deosebite.

Distribuie